Paradisul pentru iubitorii de vin există – 5 locuri în care faci baie în vin

Share
Tweet
baie in vin Foto: Pexeli, Unsplash

Îți place atât de mult vinul încât ai vrea să înoți în el?

S-ar putea să nu mă crezi, dar visul tău poate să devină realitate. Există câteva locuri în lume care încânta sufletul fiecărui băutor de vin.

Cupa de vin în mână și întregul corp în vin. Atmosferă liniștită, relaxare perfectă, întinerire a pielii. Scapi de antioxidanți și stres. Imaginează-ți cât de bine ți-ar prinde un pahar de vin după o săptămână super încărcată.

În stațiunile balneare, unde vinul este baza procedurii, acest sentiment este și mai mișto. Ce zici, merită să încerci?

Paradisul vinului în Italia

Există un singur cuvânt - Toscana, iar tu simți deja gustul vinului bun pe limba ta. La Adler Thermae Spa & Relax Resort te vei simți ca Alice În Țara Minunilor. Stațiunea ți-a pregătit o relaxare sub formă de vinoterapie. Imaginează-ți: o baie cu vin roșu și apoi un masaj cu ulei de struguri.

New York știe cum să compenseze viața oamenilor

Astăzi, toți avem un diagnostic "de viață haotică". Te simți uneori ca într-un film american? După o zi obositoare, trebuie să-ți liniștesti gândurile, iar cel mai bun ajutor este un pahar de vin. Băile din zona Tribeca îi așteaptă pe toți cei obosiți și stresati. Îți vor deschide porțile lumii vinului. Iar băile cu această băutură sunt divine...

Japonezii sunt la un nivel mai înalt

Ce este mai bine decât o baie de vin? Dar te bucuri și de jacuzzi. Sună incredibil, nu-i așa? Japonezii știu exact cum să-i încânte pe toți iubitorii de vin. Stațiunea Yunessun este un loc potrivit pentru tine.

Londra are grijă de pielea ta

Londra este plină de locuri și monumente pe care tocmai trebuie să le vezi. Dar dacă te plimbi toată ziua, seara ai nevoie de relaxare.

Vizitează The Ella Di Rocco MediSpa și o sa vezi cum e să faci o baie în vin roșu.

Spa-ul oferă o varietate de tratamente care pot satisface și reîmprospăta fiecare tip de piele. Ai rezervat deja un bilet?

Toscana, mereu la înățtime

Paradisul nostru de vinuri a început și se va încheie în Italia. Sentimentul de lux începe cu un pahar de vin pe care italienii îl cunosc foarte bine. La Hotel Belmond Castello Di Casole te vei simți ca și cum te-ai născut din nou.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile