8 orașe în care trebuie să ajungi dacă vrei să-ți îmbunătățești nivelul de cunoaștere al limbii engleze

Share
Tweet
orase in care inveti limba engleza Foto: pixabay

Dacă îți dorești să înveți sau să-ți îmbunătățești engleza, tot ce trebuie să faci este să arunci un ochi peste clasamentul ăsta.

Multe organizații, printre care și Education First, se oferă să te trimită în întreaga lume pentru a învăța limba engleză, însă trebuie să fii sigur de alegerea făcută.

Pentru a te ajuta în această alegere importantă, specialiștii au făcut o selecție a celor mai bune orașe în care poți să înveți limba engleza în cel mai scurt timp.

New York, SUA

Înveți engleza în timp ce descoperi cultura americană. Orașul îți permite să înveți limba cu interlocutori de diferite origini și să te alegi cu numeroase accente. Vei avea șansa de a experimenta viata unui new yorker, de a înțelege de ce New Yorkul este un oraș unic.

Londra, Anglia

Capitala britanică este probabil cea mai bună destinație pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele despre limba lui Shakespeare. Cunoscuți pentru ospitalitatea lor, londonezii vor fi bucuroși să te ajute să progresezi în limba engleză.

Sydney, Australia

Îți place marea și visezi să înveți limba engleză în timp ce descoperi peisaje incredibile?

Nu mai sta pe gânduri, Sydney este locul potrivit pentru tine. Într-adevăr, locația geografică a orașului oferă acces la plaje uriașe și multe parcuri naționale. Este o plăcere să te plimbi și să te bucuri de natura înconjuratoare în mijlocul unei metropole.

Dublin, Irlanda

Dacă ploaia și cerul gri nu te sperie, să știi că Dublin este una dintre cele mai bune destinații pentru a-ți îmbunătăți nivelul de engleză. Centrul orașului este ușor accesibil pe jos. Și pentru iubitorii de bere, acesta este locul de naștere al celebrului Guinness.

Cape Town, Africa de Sud

Situat în extremitatea sud-estică a Africii de Sud, orașul Cape Town este o destinație exotică și bogată în experiență neobișnuită.

Auckland, Noua Zeelandă

Poziția sa geografică îți permite să te bucuri de plaje și munți. Dacă întotdeauna ai visat cu ochii deschiși, Auckland e locul potrivit pentru tine.

Boston, Statele Unite ale Americii

Cu multe colegii și universități din zona orașului și din jur, Boston este un centru internațional al învățământului superior și un centru de cercetări în diferite domenii.

Melbourne, Australia

Orașul este prietenos și plin de viață. Melbourne este o metropolă complexă, cu un interesant melanj de arhitectură victoriană şi clădiri moderne.

Locul este ideal pentru întâlnirile cu oamenii și învățarea limbii engleze cu localnicii.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile