AirBnb a dezvăluit care sunt cele mai căutate proprietăți din lume

Share
Tweet
proprietati AirBnb Foto: Instagram / hectorcavehouse, megumi773

Căutarea unei destinații de vacanță și gândirea în detaliu a confortului, mai ales atunci când ai un buget limitat, e mult mai simplă în 2018.

AirBnb a lansat o listă cu cele mai căutate proprietăți din întreaga lume. Și ce crezi? Arată super bine și nu sunt atât de scumpe pe cât par la prima vedere.

# Sette Coni - Trullo Edera (Ostuni, Italia)

* Solicitat de 164 444 ori

Cele mai popular obiectiv de pe pagina a devenit Vila Sette Coni - Trullo Eder, situată în apropiere de orașele Bari și Brindisi. Vila oferă o priveliște magnifică a peisajului rural Puglia. Vei plăti în jur de 70 de euro pentru o noapte de cazare.

# Hector Cave House (Santorini, Grecia)

* Cautată de 133 869 de ori

Inițial, Hector Cove din Santorini a fost folosită ca o cramă într-o stâncă de acum 250 de ani. Proprietatea uimitoare are un dormitor, care poate găzdui până la cinci persoane. De asemenea, are o terasă privată cu piscină.

Farm Cabana (Armenia, Columbia)

*Accesată de 99 622 de ori

cabana Foto: AirBnB / Yudy & Victoria

În apropierea munților din regiunea de cafea din Columbia se află o cabană romantică, făcută în întregime din bambus. Oaspeții se pot bucura de fructe și legume tropicale cultivate pe o mică fermă ecologică, în apropiere de cazare. Cabana are un singur dormitor, suficient pentru un cuplu și costă doar 34 de euro pe noapte.

Casa de bambus ecologic (Bali, Indonezia)

Nu numai că acest sanctuar din Bali este unul dintre cele mai populare imobile, dar de asemenea, este rezervat în avans cu o jumătate de an. Prețurile pe noapte încep de la 153 euro și oaspeții au scutere gratuite.

Vilă în piatră Creta, Grecia

vila piatra Foto: AirBnB / Nantia

O altă proprietate care este sculptată în stâncă naturală este în Creta. A fost odată o casă de familie, dar acum este o casă de vacanță de închiriat. Recent, totuși, a fost reconstruită pentru a avea un balcon unde oaspeții se bucură de vederea apei turcoaz din Golful Kissamos. O noaptea de cazare costă aproximativ 50 de euro.

Tropical Treehouse, Hawaii

Casa în copaci tropicali are o vedere panoramică asupra împrejurimilor. Este potrivită pentru două persoane și prețurile sunt mai mari, deoarece plătești în jur de 263 de euro pe noapte.

Cabană ecologică (Bali, Indonezia)

Eco-cabana Foto: AirBnB / Wayan

Cei care caută un loc liniștit, în care să se relaxeze și să se bucure de natură, opteaza pentru aceste căsuțe din bambus, amenajate cochet, în care poți servi masa pe terasa cu priveliște la culturile de orez.

Cabana este de patru stele și prețul pe noapte este de aproximativ 57 de euro.

Marrakech, Maroc

palat Foto: AirBnB / Reb

Un palat oriental, colorat și plin de culoare, decorat și mobilat cu gust. Locuința este potrivită pentru patru persoane și este în apropierea centrului orașului Medina. Poți găsi cazare la aproximativ 43 de euro pe noapte.

Vilă pe malul apei (Kotor, Muntenegru)

Topul se termină cu o vilă din Muntenegru situată în Golful Kotor. Aici vei plăti aproximativ 34 de euro pe noapte.

vila Foto: AirBnB

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile