Cele mai frumoase locuri din lume pe care nu le vei găsi în ghidurile turistice

Share
Tweet
destinatii vacanta Foto: Profimedia

Ia o foaie și un pix și planifică-ți ca până la sfârșitul anului să ajungi să vezi măcar unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra.

Destinațiile astea sunt atât de spectaculoase, încât cu siguranță îți vor tăia respirația. Iar agentiile de turism nu îți vorbesc niciodată despre ele.

Las Colorados, Mexic

Daca ai visat să înoți într-un ocean roz, într-un sătuc pescaresc de pe costa Peninsulei Yucatan din Mexic se află laguna Las Colorados, una dintre cele mai frumoase destinații de pe Planetă.

Bolivia – La Paz

Una dintre țările cele mai îndepărtate și aflate la cea mai mare altitudine din lume, Bolivia pare a fi neatinsă de trecerea timpului.

Positano, Italia

Spectacolul naturii are loc în Positano. Marea Tireniană, în nuanțe nebune de turcoaz, căsuțe colorate care îmbracă muntele, contraste mare-munte, toate astea îți oferă o priveliște rară.

La Rinconada, Peru

Este oraşul situat la cea mai mare altitudine din lume, 5.200 metri deasupra nivelui mării. Este situat pe un gheţar permanent și poate fi atins doar cu o mașină de teren.

Munnar, India

Este o locație bogată în arbori de ceai și munți cu vârfurile acoperite de nori.

Kayakoy, "orașul-fantomă" din Turcia

Este un orăşel de munte în Turcia unde vizitatorii pot găsi acum doar clădiri construite în stil grecesc, parţial dărâmate. Construit în secolul 18, orașul face parte dintr-un sit arheologic protejat.

Tolantongo, Mexic

Este un parc natural imens aflat într-o zonă de semideşert format dintr-o mulţime de grote cu apă termală.

Cascada Subacvatică" de lângă insula Mauritius

Minunea a fost descoperită cu ajutorul imaginilor luate de Google Maps şi se afla la capătul sud-vestic al insulei din Oceanul Indian, la 900 de kilometri de Madagascar.

Parcul Național Fiordland, Noua Zeelandă

Este situat pe Insula de Sud a Noii Zeelande și a fost înființat în 1952. Fiordland este cel mai mare din Noua Zeelandă și unul dintre cele mai mari parcuri naționale din lume.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile