Cum s-a văzut lumea fantastică de la Comic Con 2017

Share
14
Tweet

Timp de 3 zile, Bucureștiul și-a deschis porțile pentru o nouă ediție Comic Con, în cadrul Romexpo. Am pășit într-o lume fantastică, plină de personaje colorate, care m-a fascinat și încântat vizual.

2017 a fost anul în care am ajuns pentru prima oară la acest eveniment, unde m-am plimbat și am vorbit cu tot felul de personaje negative sau pozitive, din filme, benzi desenate, jocuri video sau seriale.

Mii de oameni, atât copii, adolescenți sau adulți, s-au plimbat prin pavilioanele Romexpo-ului și au putut interacționa cu personajele lor preferate - au făcut poze și au stat la povești despre pasiunea comună pe care o au.

Comic Con 2017 a asigurat toate elementele necesare pentru pasionați - de la sesiuni de machiaje artistice, la cele mai noi versiuni ale jocurilor video (unde fanii le puteau testa), la cele mai noi tehnologii în materie de virtual reality sau board games-uri tematice.

Nu a lipsit nici tronul din Game of Thrones sau taxiul din serialul Umbre (abia așteptăm să apară al doilea sezon), la standul HBO, unde puteai să-ți faci poze.

La eveniment au fost prezenți și actori din Game of Thrones, The Vampire Diaries, Stargate SG-1 sau Lord of the Rings, spre bucuria fanilor. Cei din urmă au putut pune întrebări, au făcut poze și au luat autografe de la ei. Cozile au fost pe măsură.

Nu cred că a existat loc de plictiseală la Comic Con 2017, deoarece pe oriunde te duceai sau te întorceai, găseai ceva de făcut, de admirat sau de văzut. Secțiunea de shop a fost plină de tricouri, jocuri, benzi desenate, gadget-uri sau jucării de pluș și bijuterii.

Am înțeles mai mult ca oricând că nu e loc de judecată, mișto-uri sau glume inoportune. Această pasiune trebuie respectată și protejată, deoarece ascunde suflete sensibile și entuziaste care pot alege să trăiască în realitate, dar să fie cu mintea în altă parte. E de invidiat, vă zic!

Cea mai mare slăbiciune am avut-o pentru cosplayerii prezenți la eveniment - am admirat în detaliu costumele pe care și le-au făcut și atenția lor pentru detalii. De fiecare dată când pozau în personajul ales, mi-au părut că ar fi venit direct din lumea acestuia și am uitat pentru o secundă că sunt într-un pavilion aglomerat dintr-o capitală europeană. Le-am îndrăgit și mai mult pasiunea, când am aflat câtă muncă pot depunde la un astfel de outfit.

Comic Con este un event dedicat iubitorilor de fantasy, dar și celor care vor să uite puțin de rutina zilnică. Este o plăcere vizuală și o oportunitate să te deconectezi și să visezi cu ochii deschisi.

Dacă și tu ai fost la ediția din acest an, abia așteptăm să ne povestești cum ți s-a părut, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Text: Ana Tepșanu

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile