1 Decembrie cu proteste în Piața Victoriei, pentru a scăpa țara de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
22
Tweet
sursă foto: Facebook.com
sursă foto: Facebook.com

Vine iarna și românii vor ieși din nou în stradă împotriva corupților care s-au instalat în Parlament și în Guvern.

De această dată protestele încep de 1 Decembrie, de ziua României, cu atât mai importantă în acest an pentru că se împlinesc 100 de ani de la existența României moderne.

Evenimentul de pe Facebook, generat de #Corupția Ucide, a început deja să strângă mii de oameni care și-au anunțat prezența.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, scrie în descrierea evenimentului.

Așadar, 2 ani și 3 guverne mai târziu suntem tot acolo unde eram și când în Piața Victoriei se strângeau peste 300.000 de protestatari.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile