10 jocuri pe telefon, numa' bune să le joci în metrou atunci când te plictisești

Share
Tweet

Când mergi zilnic cu metroul, poate deveni plictisitor. Aceleași stații, aceleași magistrale, aceeași voce robotică.

Dacă vrei ceva distractiv de făcut între stații, n-ai chef să citești și nici să te mai uiți insistent la persoanele din fața ta, îți propun o listă de 10 jocuri pe telefon, perfectă pentru momentele astea.

Foto ilustrativ

Te invit să-ți alegi preferatele și aștept și de la tine sugestii, în secțiunea de comentarii de mai jos:

Twenty48 Solitaire

Jocul e simplu. Nu necesită concentrare maxima așa că, în timp ce te joci, poți să te gândești la restanțe sau la crush-ul din facultate. Ai 6 cărți care conțin numerele 2, 4, 8, 16, 32 si 64. Trebuie să le poziționezi una peste alta, în ordine descrescătoare.

Când sunt cărți cu același număr, ele se adună și formează o sumă. Când suma numerelor adunate ajunge la 2048 cartea dispare, tu faci scor mare și ai spațiu să îți continui adunarea. Destul de easy, nu?

Twenty48 Solitaire

Bottle Flip

Mai toți am încercat să aruncăm o sticlă în aer și să rămână în picioare atunci când atinge pământul. Recunosc, am încercat și eu. E destul de complicat la început, asta până îți intri în mână.

Dacă îți place să te joci cu sticlele, atunci trebuie să îți placă și jocul ăsta. Tot ce trebuie să faci e să atingi sticla și să o poziționezi pe obiectele date. O să necesite antrenament, dar repetiția este mama învățăturii. Tu crezi că poți să ajungi la nivelul 2?

Bottle Flip

Piano Tiles 2

Un joc nice and easy. Dacă îți plac melodiile clasice și vrei să te relaxezi, atunci trebuie să-l încerci. Ai posibilitatea să alegi dintre o grămadă de melodii. Tot ce trebuie să faci e să apeși pe dreptunghiurile negre.

Ele sunt reprezentative pentru fiecare notă muzicală și poziționate în așa fel încât formează melodia aleasă de tine. How cool is that? Nu poți alege orice melodie din prima.

Trebuie să strângi puncte și să crești în nivel, ca să ți se deblocheze celelalte melodii. Te va motiva să joci mai mult și nici nu o să te plictisești de el prea repede.

Piano Tiles

Unicorn

Nu, nu e un joc cu unicorni. Jocul conține diferite imagini, de la fructe la oameni, extratereștri și peisaje. Fiecare imagine are căsuțe numerotate. Fiecare număr e reprezentat de o culoare.

Tot ce trebuie să faci e să colorezi căsuțele cu acele culori care li se potrivesc. La final, o să arate blană. Dacă termini imaginile date de aplicație, ai posibilitatea să îți uploadezi tu orice fotografie vrei. App-ul va transforma poza pentru joc și tu te poți colora chiar pe tine.

Unicorn

Number Go

Ai trei buline numerotate de la 1 la 3, fiecare cu o culoare. Trebuie să pornești de la bulina 1, să ajungi la bulina 2 și apoi la bulina 3. În tot acest timp, trebuie să umpli toate pătrățelele date. Dacă ai reușit asta, felicitări, poți trece la nivelul următor.

Numeber Go

Wood Cube Puzzle

Jocul nu e complicat deloc. Ai diferite cuburi mici pe care trebuie să le poziționezi astfel încât să nu rămână niciun spațiu între ele. Când le-ai unit perfect, ele se distrug, tu faci puncte și poți să continui jocul.

Wood Cube Puzzle

Kick The Buddy

Dacă tocmai ai plecat de la facultate sau de la muncă și cineva te-a călcat pe nervi mai mult decât de obicei, atunci trebuie să încerci jocul ăsta. Ai o păpușă care se mișcă.

Tot ce trebuie să faci e să lovești păpușa atingând ecranul cu un deget. Păpușa se vindecă foarte repede, deci trebuie să o lovești rapid. Câștigi atunci când păpușa sângerează. Îți poți imagina că păpușa e oricine. Te poți calma și distra în același timp.

Kick the Buddy

Knife Hit

Ai o bucată de lemn și tot ce trebuie să faci e să înfigi niște cuțite în acea bucată. Simplu? Este până la un punct. Cu cât crești în nivel, crește și numărul de cuțite. Ai grijă! Dacă înfigi un cuțit în celălalt, vei începe jocul de la început.

Knigfe Hit

Paint Hit

Începi cu un cerc de culoare albă. Ai câteva bile de vopsea pe care trebuie să le arunci în acel cerc. Când ai colorat cercul, ți se adaugă altul și îți apare o altă culoare. Ai grijă să nu arunci cu vopsea acolo unde ai colorat deja, pentru ca vei pierde.

Color Blast

Cookie Cats Blast

Ai un pătrat plin de prăjiturele pentru pisici de diferite culori. Fiecare nivel are o pisică sau mai multe care trebuie hrănite. Ele cer un număr de prăjituri de o anumită culoare.

Le hrănești atunci când îndeplinești numărul cerut de ele. Tot ce trebuie să faci e să apeși pe prăjiturele, dacă sunt minim două. După ce ai hrănit pisicuțele, treci la nivelul următor.

Cookie Cats

Toate aceste jocuri le găsești atât pe App Store cât și pe Magazin Play. Sunt gratuite și garantez că elimină plictiseala.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

telefon plictiseala metrou
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde