7 idei de cadouri mișto și inedite pentru EA

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Crăcinul aproape că bate la ușă și dacă tu faci parte din gașca celor întârziați cu darurile pentru o persoană feminină dragă și cool din viața ta, atunci lasă-mă să-ți dau câteva idei.

Adevărul este că nu-i complicat să mulțumești o femeie (mă rog, să zicem) și că ai foarte multe categorii din care poți alege ceva special de făcut cadou - cosmetice, bijuterii, țoale, accesorii și alte alea, în funcție de buget și preferințe.

Dar să zicem că tu nu prea le ai cu găsitul de chestii urban-smart-cool-nicey-inedite și doar gândul la umblat prin magazine te deprimă, așa că ia aruncă un ochi pe lista de mai jos și vezi dacă găsești ceva potrivit.

Am încercat să selectez lucruri care să aibă un touch aparte, așa că spor la cumpărături și spune-mi dacă ai ales ceva de aici de dat mai departe!

Foto ilustrativ

The Cosy Sweatshirt by Mădălina Andronic

Hai să înlocuiești iarna asta The Ugly Sweater cu The Cosy Sweatshirt și crede-mă că n-o să-ți pară rău. "The Cosy Collection" adună șapte bluzoane călduroase, ca un cer de noapte, împodobite cu cele mai fermecătoare ilustrații, numai bune de întâmpinat iarna ce urmează/ Cu lupi sau zboruri peste lună, cu lebede albe ca neaua, cu turtă dulce și un strop de datină de acasă, pentru seri geroase, pentru Crăciun, spune Mădălina și bine o face.

Arată mega sexy și cozy, sunt unicat și în mod cert vor bucura pe cineva drag. Întreaga colecție o găsești aici.

Deer
Snow Globe

Dada Bags

"Dada este mai mult decât un brand. Este o lume în care locuitorii vorbesc limba avangardă, împărtășesc aceleași idealuri și valori. Toți locuitorii acestei lumi perfecte în non-conformismul ei sunt adepții unui stil de viața boem. Adoră să se îmbrace fantezist, să experimenteze senzații noi", spune descrierea Dada.

Aici vei găsi genți de toate formele și mărimile, cu design-uri interesante, din piele, care să reziste și să nu se demodeze peste ani. Sunt făcute manual și numai bune de dăruit. Detalii aici.

Dada bag

UTOPIC by Mona Vulpoiu

Am o afinitate pentru bijuterii, iar asta pentru că sunt nemuritoare, mai ales dacă-s de calitate și făcute cu grijă și dăruire.

Mona spune povești prin bijuteriile superbe pe care le realizează manual, iar tu poți să-ți alegi propria istorisire pe care o vrei făcută, fie sub formă de cercei, inele sau coliere.

Momentan s-a axat pe viața Micului Prinț și tare cred că orice alegi din colecția asta va purta noroc și va aduce bucurie. Detalii aici.

Utopic

Siameza

Cei de la Siameza s-au lansat ca un brand care realizează colecții de șorțuri din piele naturală, realizate manual, dedicate makerilor din diferite medii de lucru.

Partea buna este că nu s-au oprit aici și au la vânzare și o colecție de borsete din piele mega chic, spațioase, sexy și utile.

Siameza

Eu sunt pur și simplu îndrăgostită de ele, și cum borsetele sunt mega hype de ceva timp, n-ar fi deloc o idee rea de cadou. Ce zici? Detalii aici.

BumbagR

Și pentru că tot vorbesc de bumbags, n-am cum să nu le menționez și pe cele de la BumbagR, borsete mișto care vin în zeci de forme și culori, bune de asortat în funcție de dispoziție și ținută, care-ți vor face ziua mai veselă. Detalii aici.

BumbagR

Sneakers via SNKR IND

Cui să nu-i placă o pereche de adidași blăniță sau una de ghetuțe perfecte pentru vremea asta de afară? Un cadou practic și care mai mult ca sigur va fi apreciat. Sneaker Industry au multe opțiuni de unde poți alege cadou, iar toate variantele le poți vedea aici. Pam pam.

Air Huarache Ultra GS
Timberland

Department Store

Un magazinaș online de toată frumusețea, unde vei găsi tot felul de item-uri tari, adunate din mai multe locuri de ELLE. Am ales pentru tine două variante, o fustă cul și o rochie de Revelion-senzație, însă tu ești liber să explorezi în voie și să alegi ce crezi că i se va potrivi mai bine prezenței feminine din viața ta, mkey? Detalii aici.

Rochie Mango
Adidas
Adidas

Ochelari + ceas

Și pentru că tot vorbim de magazine online, mă voi opri o secundă pe ZOOT, pentru a-ți arăta două obiecte de la un brand foarte urban - KOMONO. Ceasul e black și hip și se potrivește la orice, iar ochelarii vor asigura acel aer de mister și je ne sais quoi necesar oricărei femei. Detalii aici.

Komono
Komono

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile