7 vedete din România care te încurajează să protestezi împotriva corupților care ne conduc

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
37
Tweet
Sursă foto: facebook.com/coruptia.ucide

Acum, parcă mai mult decât oricând, România este pe mâinile unor politicieni corupți. Poate ca așa a fost în toți acești 30 de ani de după Revoluție, dar acum suntem mai conștienți de acest lucru ca oricând, așa că protestele împotriva corupției de orice fel se țin lanț de ani de zile.

Fie că e vorba de Roșia Montana, fie că e vorba despre Colectiv, OUG-uri sau legi cu dedicație pentru tot felul de infractori, românii au reînvățat cum să protesteze, cum să-și facă vocea auzită și cum să ceară ceea ce vor în stradă.

De această dată există și câteva vedete care s-au săturat ca politicienii corupți să-și bată joc de această țară. Iată care sunt 7 dintre vedetele care te încurajează să protestezi:

Tudor Chirilă

Este cea mai vocală vedetă încă de la protestele Roșia Montana. Nu de puține ori a fost în stradă, în mijlocul protestelor, și, probabil, a ajutat enorm la popularizarea protestelor în rândul tinerilor.

Dragoș Bucur

Unul dintre cei mai iubiți actori din noul val s-a mutat din țară, în Olanda, dar ne încurajează să ieșim în stradă și să protestăm pentru o țară ca afară.

Marius Manole

Marius Manole este un alt actor tânăr și foarte iubit care s-a implicat activ în protestele din ultima vreme, împotriva corupției care distruge această țară.

Oana Pellea

Nici Oana Pellea nu este străină de protestele din Piața Victoriei. De multe ori apărând la manifestări alături de Manole.

Victor Rebengiuc

O legendă a teatrului și cinematografiei românești, Victor Rebengiuc este printre puținii actori din Generația de Aur care nu pupă mâinile politicienilor pentru tot felul de „atenții”. Dimpotrivă, Rebengiuc s-a exprimat tot timpul împotriva corupților și incompetenților din politica românească.

Florin Ristei

De curând, Florin Ristei s-a alăturat și el vedetelor care nu mai suportă clasa politică coruptă și ne îndeamnă la protest. Sau poate nu l-am sesizat noi până acum. Oricum, e bine venită critca sa la adresa corupților care ne conduc.

Adi Despot

După Colectiv, Adi Despot nu a mai putut să tacă și s-a implicat activ în multe dintre protestele care au urmat. De atunci a rămas una dintre vedetele care sprijină protestele împotriva corupției.

Vă mulțumim tuturor că nu alegeți calea mai ușoară, de a nu vă implica și de a nu-i deranja pe cei care au puterea!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile