A murit vloggerița care spunea că dieta vegană o vindecase de cancer și homosexualitate

Share
350
Tweet
Mari Lopez (foto: youtube.com)

Tipa era total împotriva chimioterapiei și recomanda sucuri de legume ca alternativă. N-a funcționat.

Mari Lopez era o vloggeriță care, împreună cu nepoata ei, Liz Johnson, vorbea pe YouTube despre importanța credinței în Dumnezeu și a dietei vegane în lupta contra cancerului. După ce a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, americanca spune că Dumnezeu a îndrumat-o către fructele și legumele din supermarket care aveau s-o vindece.

Foto: youtube.com

Dintr-un filmuleț de pe 7 iunie 2016, postat pe canalul celor două, aflăm că Mari Lopez se vindecase de cancer în stadiul 4 „prin rugăciune și schimbarea stilului de viață și a regimului alimentar. S-a vindecat prin obiceiurile ei, prin mediu, nutriție și călătoria spirituală. S-a vindecat în 4 luni consumând sucuri de legume”. Cică renunțarea la carne ar fi vindecat-o nu doar de cancer, ci și de lesbianism. Nu, nu glumește, chiar credea asta.

Foto: youtube.com

Din păcate, boala a recidivat, iar Mari n-a fost la fel de norocoasă a doua oară. Liz a anunțat recent că mătușa ei a murit în decembrie 2017, după ce cancerul se răspândise până în sânge, ficat și plămâni. Totuși, nepoata e convinsă că nu dieta vegană a fost de vină pentru tragedie: „Mătușa mea a fost inconsecventă cu dieta și viața ei spirituală. Nu și-a continuat dieta vegată după ce a fost diagnosticată din nou și a ales radiații și chimioterapie”.

Foto: youtube.com

Oricare ar fi adevărul (deși e evident că sucurile de legume și rugăciunea nu sunt leacuri pentru cancer), Liz are de gând să păstreze clipurile cu mătușa ei pe YouTube: „Nu voi scoate filmulețele, pentru că ele ajută în continuare oameni. Voi adăuga disclaimere și voi schimba titluri și descrieri, ca să reflecte ce s-a întâmplat de la postarea video-ului încoace”.

Zis și făcut. Nepoata lui Mari a dezactivat opțiunea de a adăuga comentarii la filmulețele de pe contul lor de YouTube și a adăugat următoarea precizare în descriere: „De când a fost creat acest episod, mătușa mea Mari a decedat ca urmare a recidivei cancerului. [...] În semn de respect pentru familia mea, vă rog frumos ca toate comentariile negative și jignitoare să le păstrați pentru voi înșivă”.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile