Acum Facebook te lasă 10 minute să ștergi mesajele alea penibile pe care nu vrei ca destinatarul să le vadă

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Hai să recunoaștem - toți am dat mesaje din impuls, la un moment dat. Tuturor ne-ar fi plăcut ca acele mesaje să nu fie citite de destinatar, dar nu mai aveam cum să le luăm înapoi, așa că am suportat consecințele.

Noroc cu tehnologia asta, că lucrurile se schimbă încet, încet, așa cum noi nu prea o facem, pentru că ceva-mi spune că tot vom mai avea momente când vom da send la lucruri pe care o să le regretăm apoi.

Foto ilustrativ

Ideea este că n-ai prea mult timp să te răzgândești, așa că regretul trebuie să vină la maximum 10 minute după ce ai apăsat pe buton sau cel puțin asta e noua caracteristică implementată de Facebook Messenger (la WhatsApp există deja chestia asta și ai timp o oră să dai delete).

În clipa în care ștergi mesajul, acesta va fi șters și din inbox-ul destinatarului. Până acum puteai să faci asta, dar mesajul ar fi fost șters doar din căsuța ta de Mess, nu și din cea a persoanei cu care vorbești.

Foto ilustrativ

Comunicatul lansat de FB spune așa: "Remove a message from a chat thread after it's been sent. If you accidentally send the wrong photo, incorrect information or message the wrong thread, you can easily correct it by removing the message within ten minutes of sending it."

Opțiunea este valabilă pentru versiunea 191.0 Facebook Messenger din App Store. Un lucru e bine să reții - mesajul va fi trimis către destinatar, așa că el are toate șansele să-l vadă, dacă este cu telefonul în mână. Tu poți să-l ștergi oricum, în cele 10 minute permise, dar el va fi "seen".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile