Adevăratul motiv pentru care actorul care-l interpreta pe Mini Me în Austin Powers a murit

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Mini Mi

Verne Troyer a fost un actor cunoscut de la Hollywood, recunoscut, în special, pentru rolul personajului Mini Me din producțiile Austin Powers.

Verne suferea de o boală care nu i-a permis să fie mai înalt de 81 cm și a murit pe 21 aprilie 2018, la vârsta de 49 de ani. La acea vreme, un prieten l-a descris ca fiind "extrem de supărat, beat și cu tendințe suicidale".

În urma rezultatelor autopsiei, astăzi s-a dezvăluit și cauza morții sale - actorul a murit din cauza intoxicației cu alcool, iar moartea a fost una provocată de sinucidere.

Verne

Dependența de alcool și depresia sunt lucruri despre care Verne a vorbit mereu sincer, dar în cele din urmă au fost mai puternice decât el. În 2017, Troyer a scris pe pagina sa de Facebook că urmează să se interneze într-un centru de specialitate și este pregătit să se lupte cu această boală zi de zi, chiar dacă nu e ușor.

Din păcate, depresia este o boală meschisă și mulți ajung să-și încheie viața din cauza acesteia (Avicii sau Zombie Boy sunt doar câțiva dintre cei care au dispărut dintre noi anul ăsta).

Este important să ceri ajutorul și să te duci la un doctor, dacă simți că treci prin astfel de probleme.

În ceea ce-l privește pe Verne, imediat după moartea sa, a fost lansat un mesaj pe pagina lui de Instagram în care s-a vorbit deschis despre implicațiile depresiei:

"Depression and suicide are very serious issues. You never know what kind of battle someone is going through inside. Be kind to one another. And always know, it’s never too late to reach out to someone for help."

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile