Adio, Yahoo! Messenger... Aplicația copilăriei noastre se închide definitiv

Share
198
Tweet
R.I.P. Yahoo! Messenger

Să curgă statusurile triste...

După 20 de ani de la lansare, Yahoo! s-a hotărât să renunțe definitiv la aplicația de chat pe care ne-am petrecut copilăria/adolescența. Poate că ai primit și tu mail-ul deprimant prin care ești sfătuit să-ți salvezi istoricul chat-ului, dacă plănuiești să-l mai răsfoiești vreodată. De dragul vremurilor bune.

Foto: Yahoo!

Poți folosi în continuare acest serviciu până pe 17 iulie, dar după această dată nu vei mai avea acces la Yahoo Messenger. [...] Ne-a făcut mare plăcere să lucrăm la Yahoo Messenger pentru tine și vrem să-ți mulțumim că ne-ai folosit produsul. Ne vom axa în continuare pe dezvoltarea și prezentarea a noi și palpitante unelte de comunicație care să aibă un impact pozitiv asupra utilizatorilor noștri”.

Emoticons, părinții Emoji-urilor de azi Foto: metropotam.ro

Deci, gata, până aici ne-a fost. Toate emoticoanele alea minuscule și pixelate, toate meciurile alea online de biliard, toate statusurile penibile, toate <BUZZ>-urile care-ți trezeau vecinii, toate mass-urile enervante, toate Audible-urile amuzante (stickere cu sunet, în caz c-ai uitat), toate IMvironment-urile (backgrounduri interactive) vor deveni simple amintiri. Amintiri frumoase din epoca pre-Facebook.

[BUZZ] în IMvironment-ul „hearts” Foto: ToThePC

Oricum, nimeni nu mai folosea mess-ul de prin 2010, de când toată lumea s-a mutat pe Facebook. Faptul că serviciul a rezistat încă 8 ani e o performanță impresionantă, trebuie să recunoști.

De pe 17 iulie nu vei mai putea folosi chat-ul, dar Yahoo! îți lasă timp până la finalul lui noiembrie să salvezi istoricul conversațiilor. N-are rost să amâni, că poți rezolva totul în 10 secunde. Trebuie doar să intri aici, să te loghezi cu datele contului de Yahoo! și să apeși „Download”. Toate discuțiile îți vor fi arhivate și trimise pe mail, într-un timp nedeterminat.

Audibles, părinții actualelor stickere Foto: RocketDock

Adio, Yahoo! Messenger... Întotdeauna o să ne amintim cu drag de tine, indiferent ce rețea socială folosim :* >:D<

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile