Dacă nu poți să-ți controlezi anxietatea, apelează la aceste aplicații

Share
Tweet
anxietate Foto: istock.com

Fie că vrem sau nu, anxietatea este boala secolului. Confundată cu depresia, boala lumii zbuciumate afectează tot mai mulți oameni.

Iar dacă mai adaugi și stresul iese cea mai groaznică combinație.

Dacă vrei să ai un moment de respiro și să înveți să te echilibrezi sau să te calmezi, apeleaza si tu la una dintre aplicatiile astea:

Aura: Mindfulness & Happiness

Îți poți alege starea de spirit și tot ce are nevoie sufletul tău. De asemenea, are o parte de educație și meditație, iar atitudinea ta pozitivă este mult îmbunătățită.

7 Cups

Ai nevoie să vorbești cu cineva? Aici găsești "ascultători" pregătiți și activi să vorbească cu tine, fie via sms, fie online. Sunt aici să te ajute să treci peste momentele dificile.

Calm – Meditate, Sleep, Relax

Aplicația vine cu un program cu muzică sau cu sunetele naturii pe fundal sau cu o voce menită să scadă la zero nivelul de stres. Îţi poate face un program de meditaţie ȋn funcţie de problema pe care vrei s-o rezolvi.

Moodpath îți pune întrebări zilnice care te ajuta să îți depistezi din timp depresia și să-ți monitorizezi starea de bine.

How Are You

O întrebare la care trebuie să-și răspunzi zilnic. Aplicația te ajuta să te analizezi mai bine, astfel încât să-ți dai seama ce te stresează și când devii anxios.

iCope

Este creată pentru a-ți reduce anxietatea și te ajută să îți programezi mici mesaje de încurajare, scrise de tine, pe care să le primești înaintea unor situații stresate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile