Apple aparent lucrează la un iPhone pliabil

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
iPhone

Tehnologia în materie de telefoane mobile se schimbă constant și, după cum probabil știi, Apple are un talent de a lansa tot felul de gadget-uri performante și inovatoare.

În prezent, compania lucrează la ceva complet nou: un iPhone pliabil. Vestea vine de la un analist care lucrează în cadrul unei firme importante de pe Wall Street și mai spune că Apple și-a ales un partener asiatic pentru a duce la îndeplinire acest lucru.

Un memo către clienți dat de Wamsi Mohan de la Bank of America Merrill Lynch spune așa: "Our checks… suggest that Apple is working with suppliers on a foldable phone (that potentially could double up as a tablet) for launch in 2020".

Foto ilustrativ

Mohan a dat memo-ul după ce s-a întâlnit cu distribuitorii Apple în Asia.

Până să vedem ce va ieși, află că Apple nu e singura companie care vorbește despre telefoane pliabile - Samsung a confirmat deja că lucrează la propria versiune, deși Koh Dong-Jin, președintele Mobile Communication Business de la Samsung, nu crede că va fi gata prea curând.

Specialiștii sunt sceptici cu privire la faptul că Apple ar putea reuși un astfel de design în 2020, adică destul de curând - un iPhone pliabil înseamnă un telefon în care interiorul său (cip, baterie) este, de asemenea, pliabil.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile