Ai strâns bani pentru cele trei noi modele de iPhone pe care Apple le va lansa pe 12 septembrie?

Share
15
Tweet
iPhone Foto: YouTube/Marques Brownlee

Nu mai e mult până pe 12 septembrie, așa că Apple face ultimele pregătiri. În curând, vor fi prezentate trei noi modele de iPhone, însă până în ziua lansării, totul rămâne un mister. Se zvonește că design-ul nu este surprinzător, dar Apple vine cu noi caracteristici care merg mână-n mână cu prețul.

După o lungă perioadă de speculații ale analiștilor, Mark Gurman şi Debby Wu de la Bloomberg afirmă că au surse în cadrul Apple care descriu anul 2018 drept "un an de generaţie S”.

Se speculează deja nume diferite de noi modele, dar acestea nu sunt cunoscute oficial. Compania a confirmat doar îmbunătățirile.

Se va lansa o versiune de iPhone cu ecran OLED de 5.8 inch, care ar putea fi dotat cu tehnologia de recunoaştere facială şi va avea margini fabricate dintr-un oţel pe care nu se depun pete de grăsime.

A doua versiune va avea 6.5 inch cu ecran OLED, iar al treilea model ar putea să fie mult mai ieftin faţă de alte produse Apple. Va costa aproximativ 600 de dolari. Smartphone-ul va avea un display LCD de 6,1 inch cu partea din spate realizată din sticlă şi margini din aluminiu.

Apucă-te să pui bani la ciorap, pentru că Apple promite versiuni mișto de noi smartphone-uri.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile