"Arată-ți fundul în străinătate" – Te bagi?

Share
Tweet
tendinta instagram Foto: Instagram / cheekyexploits

Diverse fotografii care iau naștere pe Instagram invadează social media.

Este suficient ca tendința să se aprindă și aceleași fotografii vor fi adăugate de aproape toată lumea. Lumea rețelelor sociale ne controlează atât de mult încât orice este adesea mai important decât originalitatea.

Fotografiile din călătorii devine din ce în ce mai populare, însă de data asta este vorba doar de noul trend de pe Insta care a împărțit oamenii în două grupuri.

Unii au început deja să se posteze într-o altfel de ipostază, în timp ce alții sunt ofensați. Te întrebi de ce? Faza este că trebuie să te fotografiezi cu fundul la vedere. La propriu! Vizitezi un loc, îți dai jos pantalonii, te întorci cu spatele și gata poza.

Tendința se răspândește sub sloganul "Arată-ți fundul în străinătate".

O pasiune liberă a început pe profilul de Instagram Cheeky Exploits, care își propune să răspândească libertatea si fericirea. Adică faci lumea mai fericită prin mădulare. De ce nu poți să faci vreodată o fotografie fără vreo barieră? Fotografiile reprezintă o reflectare a libertății totale.

Fotografia nu are reguli speciale. Nu contează dacă esti tănăr, bătrân sărac, cu celulită sau cu mușchi.

Poți să faci o fotografie singur sau împreună cu jumătatea ta. Fotografiile de grup sunt, de asemenea, binevenite. Trebuie doar să-ți arăți libertatea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile