Așa arată o casă infestată cu peste 200 de demoni

Share
21
Tweet
Casa celor 200 de demoni (foto: youtube.com)

Gary, Indiana. La prima vedere, un orășel liniștit de pe malul lacului Michigan, în Nord-Estul Statelor Unite. Familia Ammons l-ar descrie mai degrabă ca fiind Iadul pe Pământ.

Latoya Ammons, cei trei copii ai săi și mama ei jură că au locuit timp de trei ani într-o casă bântuită de peste 200 de demoni. Familia s-a mutat în chirie acolo în 2011, iar dubioșeniile au început să se petreacă aproape instant.

Rosa Campbell, mama Latoyei, povestește că veranda le-a fost invadată de un roi de muște mari și negre. Nimic neobișnuit... dacă treci cu vederea faptul că era iarnă. „Le omoram și le omoram și le omoram, dar reveneau mereu”, povestește Rosa.

Casa celor 200 de demoni - aia din mijloc (foto: youtube.com)

Au urmat clasicele uși trântite și deschise misterios, sunetele de pași venite de nicăieri, ba chiar urme de bocanci uzi, în condițiile în care nimeni nu intrase încălțat în casă. Mai mult decât atât, Rose Campbell se jură că a văzut un bărbat plimbându-se de colo-colo prin sufragerie.

Familia susține că a găsit-o la un moment dat pe una dintre fetițe, în vârstă de 12 ani pe-atunci, levitând deasupra patului. Se pare că era complet inconștientă, deci nu-și amintește deloc episodul.

Dacă te întrebi de ce a mai rămas familia acolo, în asemenea condiții, cred că știi deja răspunsul: nu aveau bani suficienți să se mute. Clasica explicație din toate horror-urile. Toate economiile lor se duceau pe chirie în căsuța asta blestemată și acum se vedeau legați de ea.

Latoya Ammons (foto: youtube.com)

În schimb, familia Ammons a apelat la ajutorul Bisericii. Un preot a venit la ei acasă, a fost de acord că-i ceva malefic pe-acolo, a ars frunze de salvie + alte ritualuri de purificare spirituală. Degeaba.

Ammonșii susțin că ritualul a înfuriat și mai tare spiritele demonice, care au ajuns să posede membrii familiei. Numai Latoya Ammons, mama copiilor, zice că a trecut prin patru exorcizări. Unul dintre băieței cică ar fi încercat să-și ucidă fratele mai mare, la un moment dat.

Abia acum ajungem la partea cea mai înfricoșătoare. Ammonșii au apelat și la Serviciul pentru Protecţia Copilului şi Familiei. Asistentul social și o soră medicală l-ar fi văzut pe unul dintre băieți pur și simplu sfidând legile fizicii: „A început să meargă pe perete, a făcut o tumbă deasupra ei și a rămas acolo. Nu avea cum să facă asta”, scrie într-un raport.

Poza asta cu casa Ammonșilor a devenit celebră și umbla vorba că e extrasă din arhiva Poliției din Indiana. Șeful Poliției a infirmat clar treaba asta. (Foto: infos-paranormal.net)

Cazul a atras atenția presei și a ajuns mediatizat în întreaga țară. Doi clarvăzători anonimi susțineau că locuința e infestată cu peste 200 de demoni, dar e de la sine înțeles că nu sunt surse de încredere.

Până la urmă, familia a reușit să se mute în 2014, iar casa a fost demolată ulterior. Abia atunci ar fi încetat fenomenele stranii. Asta dacă e să credem că s-a petrecut într-adevăr ceva pe Strada Carolina nr. 3860 în Gary, Indiana. Proprietarul căsuței, Charles Reed, ne asigură că niciodată nu fuseseră reclamate incidente paranormale acolo până să se mute Ammonșii. Trebuie să ținem cont și de faptul că toți cei care au povestit întâmplările stranii de acolo, inclusiv Latoya Ammons și Rosa Campbell, credeau cu tărie în existența fantomelor la modul general. Toată povestea „casei cu 200 de demoni” e extrem de improbabilă, dar rămâne un subiect bun de film horror.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile