Ăsta e cel mai tare anunț făcut pe Instagram de când a apărut rețeaua socială

Share
Tweet
Elaine

După 35 de ani de așteptare, ni se îndeplinește un vis pe care nimeni nu-l mai credea posibil.

ABBA S-A REUNIT!!! Da, ai citit bine: ABBA, trupa suedeză care domina absolut toate topurile muzicale din lume prin anii ’70 și ale cărei hit-uri le ascultăm în continuare cu mare, mare drag. La 35 de ani de la lansarea „Thank You for the Music”, piesa prin care-și luau adio de la fani, suedezii au anunțat pe Instagram că gașca s-a adunat în studio și a înregistrat două melodii noi! Una dintre ele se numește „I Still Have Faith In You” și o vom putea asculta începând din decembrie.

Uite ce-au scris Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad pe Instagram-ul oficial al trupei:

„Decizia de a continua cu palpitantul proiect al turneului-avatar ABBA a avut o urmare neașteptată. Toți patru am simțit că, după vreo 35 de ani, ar fi distractiv să ne reunim forțele și să pășim în studioul de înregistrări. Așa că am făcut-o. A fost ca și cum timpul rămăsese în loc și noi doar fuseserăm plecați într-o scurtă vacanță. O experiență extrem de îmbucurătoare!

A rezultat în două melodii noi, iar una dintre ele - „I Still Have Faith In You” – va fi interpretată de versiunile noastre digitale într-o emisiune TV specială produsă de NBC și BBC, care va fi difuzată în decembrie.

Poate că noi am îmbătrânit, dar melodia e nouă. Și are un feeling bun”.

ABBA în 2016 Foto: rtlboulevard.nl

Turneul despre care vorbesc e un proiect anunțat prima oară în 2016, care va reuni pe scenă holograme 3D ale celor patru artiști, așa cum arătau ei în anii de glorie. Încă nu avem detalii despre concertele respective, pentru că nici suedezii nu știu exact. Björn Ulvaeus a zis că treaba asta se va întâmpla ori în 2019, ori în 2020.

Ții minte ce mișto a fost holograma lui Tupac de la Coachella 2012? Tehnologia a mai avansat de-atunci, deci ne așteptăm ca proiecțiile membrilor ABBA să ne păcălească total ochii, să ne convingă creierul că am călătorit în trecut până-n anii ’70 și că-i vedem Live.

Acum 10 ani le ascultam pe Amanda Seyfried și Meryl Streep cântând cover-uri după piesele ABBA în musical-ul „Mamma Mia!”, film care ne-a reaprins dragostea și interesul pentru trupă. Vara asta apare și partea a doua, intitulată „Mamma Mia! Here We Go Again”. Dar una e să asculți niște cover-uri într-o sală de cinema, alta e să-i auzi chiar pe membrii originali ai trupei cântând pe scenă ca în vremurile bune.

ABBA în „vremurile bune” Foto: variety.com

Nu mai credeam posibil așa ceva, având în vedere că cele două cupluri se destrămaseră pe la începutul anilor ’80 și fiecare s-a axat de atunci pe cariera solo. Totuși, iată că vom dansa alături de ei pe ritmurile unor hit-uri ca „Dancing Queen”, „Gimme! Gimme! Gimme!”, „Super Trouper” sau „Voulez-Vous”! HAI SĂ LE REASCULTĂM ACUM:

1) Dancing Queen

2) Gimme! Gimme! Gimme!

3) Super Trouper

4) Voules-Vouz

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile