Astea au fost cele mai bune reclame de la Super Bowl 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Best of U.S.

În fiecare an, atunci când vorbim de Super Bowl, nu vorbim doar despre fotbal american, ci și despre reclamele care sunt difuzate în timpul meciului, reclame în care se investesc mulți bani, care ajung virale și despre care se vorbește la nivel internațional.

În 2018, finala a fost câștigată de Philadelphia Eagles în fața celor de la New England Patriots, cu 41-33, dar CINE a câștigat spot-ul anului?

Răspunsul la întrebarea asta îți propun să ți-l dai singur, după ce vezi clipurile din lista de mai jos și-ți alegi preferatul.

Super Bowl este urmărit de peste 100 de milioane de oameni (btw, vezi aici și show-ul din pauză realizat de Justin Timberlake), iar banii care se bagă în publicitate sunt pe măsură.

Uite, anul trecut, după cum susțin cei de la The New York Times, difuzarea reclamelor a costat 534 de milioane de dolari. Wowowow!

Doritos Blaze vs. MTN DEW ICE

Ce să vrei mai mult de la un rap battle între Peter Dinklage din GOT și Morgan Freeman, antrenați de Busta Rhymes și Missy Elliott?

Alexa Loses Her Voice

O realitate utopică în care diferite personalități iau vocea Alexei de la Amazon. Cardi B e preferata mea! Prrr, prrr!

Best of U.S.

Winter Olympics încep pe 8 februarie, iar clipul de mai jos prezintă revenirea fantastică a schioarei Lindsey Vonn. Absolut WOW!

Good Odds

Nu plâng! TU plângi, da? Un clip super emoționant cu povestea lui Lauren Woolstencraft, campioană în cadrul Jocurilor Paralimpice.

Aaaa, și piesa de pe fundal e foarte mișto și pozitivă!

It's a Tide Ad

Ce crezi, oare toate reclamele de la Super Bowl sunt reclame la Tide? David Harbour, pe care-l știi din Stranger Things, apare în reclama asta la detergent și se descurcă de minune.

Să nu uităm că a făcut și un statement despre cum femeile apar mai mereu în reclamele cu detergenți, așa cum aici n-a fost cazul. Cul!

Keegan-Michael Key & Big Sean

Keegan-Michael Key explică pe înțelesul tuturor lucrurile complicate, iar Big Sean apare și el pe piesa "Bounce Back". Pam pam!

Touchdown Celebrations to Come

Ce poate fi mai frumos decât să vezi jucători de fotbal dansând pe Dirty Dancing?

Dundee

Dacă nu știai cât de frumoasă e Australia, clipul de mai jos te va convinge instant. Și păcat că e o reclamă și nu un film, nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile