Au apărut ochelarii de soare cu care poți face Live-uri pe Facebook

Share
27
Tweet
ACE Eyewear (foto: youtube.com)

Înregistrează tot ce vezi și încarcă video-ul pe net în timp real. Dacă vrei.

ACE Eyewear sunt noua creație a celor de la Acton, companie renumită pentru skateboarduri electrice. Ochelarii ăștia de soare se conectează la smartphone-ul tău prin intermediul unei aplicații și pot difuza un Live pe Facebook în timp ce telefonul tău stă în siguranță, ascuns în buzunar.

ACE Eyewear (foto: youtube.com)

Camera foto are doar 8 megapixeli, dar poate înregistra video-uri în calitate HD. Lentila are acoperire de 120 grade, ca să poți surprinde pe film și ceea ce abia zărești cu coada ochiului. Tot ce filmezi poate fi transmis în direct pe Facebook, Instagram sau YouTube. Sau pe toate trei în același timp.

Procesorul e un Dual Core cu frecvență de 1.2 GHz și consum foarte redus de energie. Chiar și așa, trebuie să-i pui la încărcat destul de des, dacă îi folosești intens. Bateria ține 80 de ore pe modul stand-by, dar numai o oră jumate în cazul înregistrării video non-stop.

Poți să filmezi liniștit și pe plajă, odată ce vine vara – ACE Eyewear sunt rezistenți la apă și la praf; implicit, la nisip.

Prețul ochelarilor e de 200$ (770 lei), dar te așteaptă o reducere substanțială dacă îi precomanzi în curând. În situația asta, plătești doar 99$ pe ei (380 lei). Hai să-i urmărim în acțiune, într-o reclamă absolut penibilă:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile