Încă o problemă a bucureștenilor rezolvată - Primăria Sectorului 4 a spart 1,25 de milioane de lei pe un zid cu caricaturi

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursa foto: sectorul4live.ro

Primăriile de Sector știu cum să cheltuiască banul public pentru a le face viața mai frumoasă bucureștenilor. De exemplu, Primăria Sectorului 4 a spart 1 milion și 250 de mii de lei pe niște caricaturi desenate pe un gard care desparte Delta Văcăreşti de restul oraşului. Deci, peste 270 de mii de euro din bani publici au fost dați pe niște lucruri inutile...

Pe o distanţă de 750 de metri, pe gardul din jurul Deltei Văcărești au fost imprimate 200 de caricaturi realizate de artistul Viorel Baciu. Opera de artă i-a nemulţumit nu doar pe consilierii opoziţiei, ci şi mulți dintre cetățenii care locuiesc în zonă.

Sursă foto: sectorul4live.ro

De asemenea, 2 poliţişti locali au fost detaşaţi să păzească gardul, în spatele căruia se ascund o grămadă de gunoaie. Nu era mai bine ca acești bani să fie folosiți pentru curățarea zonei și pentru împrejmuirea zonei cu gard verde?

Pe pagina personală de Facebook, Daniel Băluţă scrie că prin această inițiativă încearcă să stopeze infracționalitatea în zonă și să evite transformarea Parcului Natural Văcăreşti în groapă de gunoi. Cum? Cu niște caricaturi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile