Barbie a lansat 17 păpuși noi inspirate din femei reale și puternice

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
47
Tweet
Barbie Role Models

Timp de 58 de ani, Barbie a introdus conceptul de frumusețe și fashion fetițelor de peste tot din lume, dar în prezent și-au propus să aibă o nouă abordare.

Pentru a înțelege mai bine nevoile consumatorilor, Barbie a făcut un sondaj amplu în care a implicat 8000 de mame. Așa a descoperit că 86% dintre ele sunt îngrijorate cu privire la modelele pe care le au fiicele lor.

Zis și făcut - Barbie n-a stat mult pe gânduri și a creat 17 modele noi de păpuși, inspirate din femei reale și puternice.

"Fetele au putut mereu să se joace cu diferite roluri și meserii atunci când a venit vorba de Barbie și suntem fericiți să putem pune lumina pe adevărate modele, astfel încât să le aducem aminte micuțelor că ele pot deveni orice-și doresc", a spus vice-președintele și general manager-ul Barbie, Lisa McKnight.

Fiecare păpușă din colecția "Inspiring Women" vine cu informații despre cum femeia aleasă a schimbat societatea. Line-up-ul este format atât din prezențe feminine istorice, cât și contemporane.

Printre ele sunt - Amelia Earhart, prima femeie care a zburat peste Oceanul Atlantic și Frida Kahlo, celebra pictoriță mexicană.

Barbie a completat și colecția Shero, lansată în 2015, cu nume moderne precum Chloe Kim sau Hélène Darroze.

Amelia Earhart - pilot
Ashley Graham - model și activistă
Chloe Kim - campioană snowboarding
Frida Kahlo - artistă
Katherine Johnson - fizician și matematician NASA
Martyna Wojciechowska - jurnalistă
Nicola Adams Obe - campioana box
Yuan Yuan Tan - primă balerină

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile