Boris Trivan, redactor-șef al Noizz Serbia, a murit

Share
97
Tweet
Boris Trivan Foto: noizz.rs

Boris Trivan, redactor-șef al site-ului NOIZZ din Serbia, a murit ieri, la vârsta de 39 de ani, la Berlin, la conferința NOIZZ, în timp ce ținea un discurs.

Boris a fost primul om al NOIZZ-ului de la înființarea portalului în Serbia în 2016, și cu o energie fără limite, cu dedicarea și pasiunea sa a lăsat o urma de neșters.

Boris Trivan s-a născut în Zrenjanin în 1979. A studiat la Facultatea de Filosofie din Belgrad.

Pe lângă profesia de arheolog, pe care o practica de mai bine de un deceniu, marea lui dragoste a rămas mass-media. A fost un pionier al comunicării și marketingului pe rețelele sociale din Serbia, unde a câștigat o influență foarte mare în spiritul și stilul său unic într-un timp scurt. A scris sute de texte pentru numeroase publicații. A fost unul dintre inițiatorii și lectorii Institutului pentru Comunicații Digitale din Belgrad.

A fost curajos și n-a făcut niciun compormis. A îndrăznit să rămână original și unic.

"Boris a fost un om cu o misiune, o mare misiune de a da glas tânărului din generația millennials și de a exprima în mod clar cu voce tare ceea ce mulți cred, dar nu au curajul să spună. O voce puternică într-o societate în care tăcerea a devenit normală. O voce necompromisă, curajoasă, puternică, inteligentă. Oamenii ca Boris sunt cei care schimbă lumea în bine. Ei nu merg împreună cu mulțimea, cu fluxul principal și nu aleg soluția cea mai ușoară, ci merg împotriva vântului până la ultima suflare pentru a lupta pentru motivul corect. Era Boris! Ringier Axel Springer va aminti mereu de el și familia NOIZZ întotdeauna își va aminti de misiunea lui Boris, aceea de a da vocea noii generații" - a spus Jovan Protic, director-digital publishing la Ringier Axel Springer Media AG.

De experiența și sfaturile lui Boris ne-am bucurat și noi, colegii lui de la NOIZZ România. Nu a fost doar colegul nostru, ci și un bun prieten. Boris, ne va fi dor de tine! Drum bun, prietene!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile