Brad Pitt s-a rătăcit printr-un sat din Moldova pentru promovarea turismului moldovenesc

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
757
Tweet
Sursă foto: Captură Youtube.com

Reclamele moldovenești sunt foarte mișto, în general, dar acest spot pentru promovarea turismului moldovenesc este genial. În el apare și Brad Pitt, care se pierde printr-un sat din Republica Moldova, doar pentru a regăsi tărâmul ospitalității.

Mă rog, nu e vorba de Brad Pitt în carne și oase, ci doar de un (Brad) tip care seamănă leit cu actorul american. Bineînțeles, la început te tot întrebi dacă e vorba chiar de Brad Pitt și chiar speri și vrei să crezi că el e, pentru că ar fi mișto ca o astfel de vedetă să ne promoveze frații vorbitori de limbă română. Nu?

Până una alta, aruncă un ochi pe clipul de promovare:

Da, e siropos și exagerat, Basarabia nu e doar lapte și miere și ospitalitate. Mai are și părți nasoale rău, care nu sunt inserate aici în mod intenționat. Dar, recunoaște, te-a făcut să zâmbești, poate chiar să te gândești să dai o fugă până pe celălalt „pământ românesc”. Deci, și-a atins scopul.

Acum e momentul în care te întrebi: „Cine-i (Brad) tipul, care seamănă izbitor cu Brad Pitt-ul?”

Actorul principal este un olandez, Ronald Huisman. El nu are tangenţe cu actoria, activând în domeniul IT. Mai mult, Ronald ar fi făcut totul gratis, realizatorii spotului achitând doar biletul de călătorie.

Așadar, iată cum se poate face promovare inteligentă și cu bani puțini: totul a costat 10.000 de euro, iar clipul a devenit viral.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile