Brașovenii nu mai vor biserici construite între blocuri, sub balcoane, și s-au pus pe strâns semnături

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
25
Tweet
sursă foto: bizbrasov.ro

Brașovenii s-au săturat de bisericile construite de BOR pe bandă rulantă, mai ales că acestea au tendința să apară ca ciupercile fix între blocuri, sub balcoane, aducând cu ele slujbele de înmormântare (de exemplu) chiar în sufrageriile locatarilor.

Așa se face că brașovenii care trăiesc în cartierul Tractorul și-au manifestat nemulțumirea față de faptul că la intersecția străzilor Ștefan Baciu și Ioan Ursu ar urma să se construiască o nouă biserică.

Proprietarii au decis să dezbată acest lucru și să discute dacă este necesară o nouă biserică în această zonă, în loc de, să zice, un spațiu de joacă.

Aparent, majoritatea sunt împotriva construirii lăcașului de cult, mai ales că în zonă mai există destule alte biserici.

Sursă foto: bizbrasov.ro

În urma discuțiilor, cel mai probabil, se va decide demararea unei campanii de strângere de semnături pentru ca biserica să nu mai fie construită. Mai ales că Primăria Brașov nu a eliberat încă un certificat de urbanism pentru aceasta. În același timp, terenul pe care ar urma să fie ridicată biserica este unul privat.

N-ar fi rău ca și bucureștenii să urmeze exemplul brașovenilor, pentru că locul bisericilor nu este în buza blocurilor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile