NOIZZ x Vintilă x Chef Dexter e „Brunch Bunch”, adică cea mai chill emisiune de pe internetul românesc

Cristian Dina

I like things
Share
Tweet
— Alo, șefu', n-am cum să lucrez azi între 12:00 și 13:00, că e Brunch Bunch. Sorry.

Din 7 iunie, fiecare joi va veni la pachet cu chilluiala de la prânz. George Vintilă și Bogdan Alexandrescu – sau Chef Dexter, așa cum îl mai știe internetul – au pregătite cele mai fragede aluaturi în cuptorul cu idei. Și vorbim despre temperaturi înalte de tot, din alea solare! Pregătește-ți crema cu protecție ridicată, fiindcă treaba e fierbinte.

Boooom. Se întâmplă!

Dacă nu știai la ce emisiuni să te mai uiți pe internetul românesc, nici noi nu știam. Așa că ne-am gândit „Băi, de ce nu facem noi propria emisiunea blanao la care să ne uităm noi și, basically, toată lumea?”. Câteva zile mai târziu, i-am sunat pe oamenii noștri, George Vintilă și Chef Dexter, iar acum uite unde suntem! Starting from the bottom, huh? Bun așa, Drake. By the way, te-a cam halit Pusha T, csf.

Brunch Bunch” e despre relaxare inteligentă și umor din ăsta degajat, ca un balon șutat de Zinedine Zidane. Da, știm că lui Zidane îi plăcea să dea mai mult cu capul, dar promitem că nimeni nu va primi cartonaș roșu. Poate cartonaș verde. Green Card, te-ai prins? Hai, că ți-a plăcut pun-ul.

BUZZ!!! E Chef Dexter pe felie.

Și cum la masă nu stai niciodată singur, alături de cei doi vor veni mereu invitați marfă, așa, ca pentru oameni care au know-how pe zona quality-underground sau cum vrei tu să-i spui. Practic, o să fim în căutarea timpului pierdut pe internet, ca Proust, în timp ce discutăm despre urban culture, streetwear, sneakerși, baruri, bodegi din Crângași și restaurante din Herăstrău, sport extrem și non-extrem, gătit, muzică și lifestyle mișto.

7 iunie, ora 12:00. Be there, boii.

Ora n-ai cum să o uiți, că e brunch time: de la 12:00 la 13:00, iar locul îl asigurăm noi: NOIZZ.ro pe Facebook, dar deja știi asta. Facem rezervări pentru oricâte persoane, doar să ne scrii înainte. Băuturile din partea casei (tale). Dar dăm noi o bere dacă vii în vizită, că nu suntem din ăia care țin tot pentru ei. Sharing is caring - expresia cu care convingi pe oricine să împartă pizza cu tine. Da, știm, pizza nu se împarte, se mănâncă.

Facem să fie grav! <3

Știi unde se mai mănâncă? La Brunch Bunch. Și încă bine de tot, fiindcă gătește Chef Dexter, iar prima parte a numelui e „Chef”, iar asta înseamnă că... Hmm, exact: face mâncare din aia *emoji cu foc*. Dar e ok, că emisiunea merge la fix cu masa de prânz și îți poți imagina că mânânci ce gătește Dexter, în timp ce mănânci, de fapt, piept de pui cu piure sau „pireu”. E descurajant, dar toți facem asta la un moment dat.

Ne vedem pe LIVE ca Andreea Esca pe 7 iunie, la ora 12:00. Așteptăm să ne lovești cu impresii, după ce participi la prima ediție.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile