Se întâmplă în București - un bărbat a călcat cu mașina câinele unei tinere, doar pentru că a putut

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
51
Tweet

Nu este nicio noutate faptul că există oameni răi pe această lume, dar asta nu ne obligă să lăsăm capul în jos și să fim toleranți cu gesturile sau comportamentul lor.

Cei care fac rău intenționat merită puși la zid și blamați pentru cele făcute, chiar dacă poate există în background-ul lor informații care ar putea justifica gesturile sau acțiunile pe care le fac.

În aceste cazuri, toleranța se învârte la limita eticii și moralității, dar în niciun caz nu sunt de acord cu ideea de pasivitate.

Trebuie să acționăm, să tragem semnale de alarmă și să nu tolerăm astfel de lucruri.

Captură via Am Dauna.ro

Un exemplu foarte clar în acest sens este dat de Alina Sencovici, o tânără care a scris pe pagina ei de Facebook cum un șofer i-a călcat câinele cu mașina în mod intenționat.

"Astăzi, un individ mi-a călcat câinele cu mașina pentru că așa a vrut el: a tras de volan zbierând că s-a săturat de câcat de câine.

N-a călcat niciodată într-un câcat de-al lui Bubu, pentru că 1. nu merita o așa onoare 2. îl strângeam de fiecare dată.

Mi-ar plăcea să trăiesc într-o țară în care acești mizerabili ar face pușcărie pentru asemenea acte, dar nu e cazul. De o amendă penală mi se rupe; Bubu nu mai e.

O să fac plângere la poliție, o să fac tot ce e nevoie, măcar să îl văd la față, să-l scuip, să-l înjur, i-aș face mult rău.

Foarte mult. Nu merge să scriu aici ce i-aș face cu adevărat, că cică nu e frumos să ai astfel de gânduri, darămite să le și expui public și mi s-ar atrage atenția că n-ar mai fi nicio diferență între mine și criminal, bla bla bla.

Cu toată frustrarea și tristețea, ura și lehamitea, aș vrea ca acest mesaj să vă facă și mai atenți în jurul vostru, să nu contați pe faptul că nu sunteți pe mijlocul străzii, ba chiar lângă un spațiu verde, lângă intrarea în parc (!!).

Jegurile sinistre nu se sfiesc să tragă de volan ca să-și pună în practică planul diabolic. B-99-CEY este unul dintre acești monștri", a scris Alina.

Am Dauna.ro și Cristian Muntean sunt doi cetățeni care au postat filmarea cu incidentul și s-au hotărât să se implice în acest caz, astfel încât vinovatul să fie pedepsit.

"Am decis să mă implic împreună cu prietenul meu, Cristian Muntean, și să scriu pe acest subiect din cel puțin trei motive:

1. Amândoi iubim mult animalele și nu suportăm nicio formă de cruzime aplicată animalelor;

2. Autoritățile din România reacționează doar atunci când astfel de cazuri sunt mediatizate;

3. Acest șofer este liber, are în continuare permis de conducere, mașină și poate ucide oricând, la fel cum a făcut și ieri.

Vă promitem că vom face tot ceea ce este necesar și legal, astfel încât acel șofer criminal să fie pedepsit", au notat ei pe Facebook.

Postarea Am Dauna.ro

Hai să ne implicăm și să nu mai fim inerți la astfel de lucruri!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile