Avem cea mai proastă canalizare din Europa, dar Firea a dat 7 milioane de euro pe fântâni arteziene

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
555
Tweet
sursă foto: facebook.com

Astăzi a plouat și, ca de obicei, străzile din București s-au umplut de apă în așa hal că ai fi zis că-i mica Veneție. Nu este o exagerare, este fix adevărul. De exemplu, pe unele străzi apa a fost atât de mare că a intrat în autobuzele care circulau pe ele.

Iată o filmare în acest sens:

Și, dacă atunci când plouă în București e nasol pentru șoferi, pentru pietoni este imposibil să mai circule prin oraș.

Ce este și mai absurd e că Primăria, în loc să încerce să rezolve această situație, se face că nu o vede.

În loc să investească în îmbunătățirea canalizării din București, Gabriela Firea a dat undă verde celor de la Apa Nova pentru a risipi 7 milioane de euro pe niște fântâni arteziene.

Te întreb: privind aceste poze și filmări cu dezastrul cauzat în București de o mică ploaie de vară, nu crezi că cele 7 milioane de euro ar fi trebuie să fie folosite pentru canalizare și nu pentru fântâni?

Până la urmă, banii de la Apa Nova tot din buzunarele noastre provin și ar fi interesant de văzut cum, când și în ce condiții au fost votate majorările de tarife la apă și canal până în 2015, așa cum propune și Roxana Wring, de la USR.

Înainte de a face fântâni, Primăria ar trebui să se asigure că Bucureștiul nu se mai transformă în lac la fiecare ploaie.

Ploaia torențială de joi dimineața din București a inundat străzi din toate sectoarele Bucureștiului. Și chiar dacă avertizarea meteo s-a încheiat la ora 10, apa nu a fost evacuată încă din toate porțiunile de drum afectate. Și a început din nou să plouă.

FMM (foarte mișto, mulțumim) Gabriela Firea!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile