Canada va face o bere pe bază de marijuana, care te va sparge mai tare ca orice joint

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
69
Tweet
Sursă foto: My 420 Tours // wikimedia

În Canada, marijuana va fi complet legalizată pe 17 octombrie, iar canadienii se pregătesc să profite din plin de acest lucru. De exemplu, ce zici de o bere făcută din marijuana și care te sparge mai ceva ca orice joint sau space cookie.

Câtiva oameni de știință din Ontario se joacă deja cu enzime care ar putea face acest lucru posibil: o bere fermentată din marijuana și care să conțină suficient THC. Majoritatea berilor de pe piață care au pe etichetă o frunzuliță de canabis și se laudă că sunt „marijuana beers” sunt, de fapt, beri banale în care a fost turnat ulei de canabis, nimic mai mult.

În Canada, industria marijuanei medicinale s-a dezvoltat deja extrem de mult, iar ideea de a intra cu un produs inedit pe bază de canabis și pe piața băuturilor alcoolice ar putea să se dovedească una extrem de profitabilă pentru cei care vor face acest prim pas.

Primele tentative de a obține această bere au fost eșecuri teribile, rezultatul fiind o băutură cu un gust de broccoli putrezit. Însă, cu combinația potrivită de hamei, apă, drojdie și canabis, se va obține până la urmă această bere „magică”, fără alcool, dar cu un puternc efect euforic. Stai liniștit, cercetătorii ne asigură că acest lucru se va întâmpla mai repede decât am crede.

De asemenea, se pare că efectul acestei beri va fi aproape instant, spre deosebire de cel al unui space cookie, pentru care trebuie să aștepți ca digestia să-și facă efectul timp de 30 de minute. Până acum, berile care au fost obținute și care s-au apropiat cel mai mult de rezultatul dorit au avut o concentrație de 6.5mg THC pe doză.

Dooma Wendschuh de la compania Province Brands, cea care vrea să schimbe lumea cu acest tip de bere ce va deveni o alternativă viabilă la băuturile alcoolice, speră ca în curând să poată ridica o fabrică în valoare de 50 de milioane de dolari canadieni.

Și, spre deosebire de alcool, efectele dăunătoare ale berii cu marijuana vor fi extrem de mici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile