Catedrala Mântuirii Neamului are numărul 666 pe ea, dar acest lucru nu ne mai surprinde

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
114
Tweet
sursă foto: flicker.com

Când vine vorba de Catedrala Mântuirii Neamului, nu ne mai surprinde nimic. Patriarhul și-a gravat chipul pe clopotul care va funcționa în acest lăcaș, pentru că este cel mai mare din Europa. Zero modestie!

Construcția megalomanică suge bani de la bugetul de stat, de la Primării, ca o căpușă care-și lasă neamul pe care vrea să-l salveze într-o stare deplorabilă, fără spitale, fără infrastructură, cu școli mizerabile și un sistem de învățământ la pământ.

România e condusă de o clasă politică coruptă și care a făcut ca milioane de români să părăsească țara în fiecare an, iar Biserica Ortodoxă Română a făcut pact cu această clasă politică pentru a primi finanțări și alte beneficii materiale.

De aceea nici nu ar trebui să te mire că pe Catedrala Mântuirii Neamului se află Numărul Fiarei: 666. Pe zidul dinspre Calea 13 Septembrie sunt 3 rânduri de câte 6 ferestre: 6-6-6.

sursă foto: facebook.com

O să spui că e o coincidență, dar în religia ortodoxă nimic nu e o coincidență, mai ales numărul 666. Iată, de exemplu, nebunia 666 din jurul actelor cu cip:

Încă un exemplu:

Așadar, dacă pe Catedrala Mântuirii Neamului e scris numele 666, e clar un semn că vine Apocalipsa pentru Români, probabil atunci când construcția va fi finalizată.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile