Nu merge nimic bine în București, dar Gabriela Firea sparge 1,3 milioane de euro pe luminițe de Craciun

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
44
Tweet
Sursă foto: facebook.com/RoxanaWringRo

În orașul ăsta nimic nu merge bine. Vei resimți acest lucru și mai tare la prima ninsoare, când totul se va bloca și doamna Firea va închide din nou școlile, pentru că orașul nu funcționează atunci când afară ninge.

Îți place cum sunt iluminate străzile și străduțele din București? Eu unul nu prea văd pe unde și prin ce calc, atunci când mă întorc acasă după lăsarea întunericului. Însă, mai e puțin până în acel moment al anului în care Bucureștiul va străluci mai ceva ca Viena și vom uita cu toții de toate necazurile și că murim pe capete din cauza poluarii (12.000 de bucureșteni mor anual din cauza bolilor respiratorii), pentru că doamna Gabriela Firea tocmai ce-a dat 1,3 milioane de euro pe luminițe de Crăciun.

Compania Municipală de Iluminat public a primit bani acesți bani de la Primărie încă din luna august și a achiziționat perdele de împodobire a copacilor, șiruri luminoase și piese 3D.

Avem în București spitale care nu au medicamente și un sistem de transport subteran cu un grad de poluare extraordinare de mare, dar doamna Firea ascunde toate aceste probleme sub perdele de luminițe de peste un milion de euro.

Așa cum spune și Roxana Wring „cu mare parte din acești bani, din 1,3 milioane de euro, se puteau face lucruri mult mai utile și rămâneau bani și pentru luminițe”.

Eu unul, de Crăciun îmi doresc o mască anti-poluare, ca să pot să circul prin orașul doamnei Firea încercând să respir un aer care să nu mă omoare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile