Ce crede lumea despre recunoașterea facială a noului iPhone?

Share
Tweet
ID Face Foto: apple.com

Apple a lansat cele mai așteptate gadget-urile ale anului, iar fanii brand-ului au așteptat evenimentul de lansare cu sufletul la gură.

Nu doar internauții au stat cu ochii aţintiţi asupra lui, ci şi concurenţa care îşi gândeşte acum strategia în funcţie de mişcările pe care le-a făcut Apple.

Aseară Apple a lansat trei noi smartphone-uri – iPhone 8, Plus 8 și iPhone X. Fiecare vine cu noi caracteristici mult așteptate, însă iPhone X a fost vedeta serii.

Cu acest model, Apple marchează 10 ani de la lansarea primului său telefon, iar specialiștii l-au denumit "telefonul viitorului".

iPhone X beneficiază de un design nou şi o serie de caracteristici care-l diferenţiază de celelalte telefoane Apple. În plus vine cu nouă tehnologie de autentificare Face ID, care foloseşte un sistem avansat de senzori şi camere infraroşu pentru a recunoaşte faţa utilizatorului.

Chiar dacă deblocarea iPhone-ului prin recunoaștere facială a eșuat în cadrul demonstrației făcute de Apple, compania susține că va rezolva problema, care s-a dovedit a fi cauzată de o eroare umană și nu de nu o problemă a tehnologii Face ID.

Cu toate astea, internauții nu par încântați de noua funcție Face ID, motiv pentru care au creat o serie de glume pe seama acestui subiect.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile