Ce trebuie să știi despre moartea modelului de 20 de ani, la bordul unui vas de lux

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
29
Tweet
Sinead

Sinead McNamara a fost un model din Australia, în vârstă de 20 de ani, care a fost găsită moartă la bordul unui vas de lux, deținut de miliardarul mexican Alberto Bailleres.

Moartea ei a fost declarată suspectă, iar faptul că Sinead era o influenceriță pe rețelele sociale (dar și pentru că era foarte tânără) a determinat ca știrea să fie preluată și dezbătută la nivel mondial.

Sinead McNamara lucra pe vasul Mayan Queen IV (în valoare de peste 100 milioane de lire) de 4 luni, ca stewardesa.

Ziua fatidică era și ultima ei zi pe vas (ancorat pe insula Kefalonia, aflată pe coasta de vest a Greciei) - tânăra urma să se reîntâlnească cu mama ei Kylie și sora ei, Lauren.

Cele două au venit special din Australia să o vadă în Grecia, iar Sinead a notat pe Facebook cât de entuziasmată era de această întâlnire. Familia a fost avertizată să nu o viziteze la morgă, din cauza modului tragic în care arăta.

Autoritățile grecești au demarat o investigație, iar principalul motiv al morții este sinuciderea, McNamara fiind găsită legată cu o frânghie în spatele vasului de 95 de metri lungime.

Ea a fost găsită inconștientă, de căpitanul unui vas aflat în apropiere, care se întorcea de la unul din barurile aflate în port, în jurul orei 1.45 dimineața. El a încercat cu disperare să o salveze, deoarece ea încă respira, dar a murit în drum spre spital.

Nu a prezentat semne că s-a zbătut sau că a fost fizic abuzată, însă nu se poate determina încă sigur dacă a fost psihologic împinsă spre un asemenea gest sau era aflată sub influența drogurilor.

Poliția susține că un raport toxicologic ar putea dura și câteva săptămâni până să facă disponibile rezultatele.

Surse de pe vas au spus publicațiilor de media grecești că Sinead era supărată din cauza unei despărțiri sau a unor probleme din viața ei personală.

Autoritățile investighează și mesajele de pe telefonul victimei și până în clipa de față nu a fost făcut public dacă ea a lăsat un bilet de adio sau nu.

O altă sursă de pe vas a spus că ultima persoană care a vorbit cu ea, cât era în viață, a fost un membru al echipajului, iar discuția a avut loc doar cu 15 minute înainte ca Sinead să moară.

Sursa nu poate confirma dacă acel membru al echipajului încerca să o consoleze, ci a declarat doar că acea conversație a avut loc.

După cum am zis, vasul Mayan Queen IV aparținea lui Alberto Bailleres, un miliardar în vârstă de 87 de ani, cu o avere estimată la aproximativ 8 miliarde de lire sterline.

Se pare că magnatul și familia lui au părăsit vasul cu 2 zile înainte de moartea tinerei. Vasul trebuia să părăsească portul, dar autoritățile îl țin pe loc pentru a investiga cazul.

Așa cum poți observa, toate pozele din material, cât și de pe Instagramul ei, ne arată o viață plină de soare, fericire și zâmbete. Pare că nimic nu ar fi putut să o supere pe această tânără frumoasă care părea să aibă totul, la doar 20 de ani.

Rețelele sociale sunt înșelătoare și nu prezintă adevărul, iar depresia are multe fețe. Așa cum s-a întâmplat și cu Avicii sau Zombie Boy, lucrurile astea nu pot fi prevăzute și, de multe ori, semnalele bolii pentru cei din jur sunt aproape inexistente.

Dacă simți că viața nu mai are sens și ai nevoie de ajutor, nu ezita să-l ceri la cei din jur sau TelVerde Antisuicid în România (ARPS): 0800 801 200.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile