Cele mai caterincă reacții de pe Internet după lansarea noilor iPhone-uri

Share
17
Tweet
Noul iPhone Xs Foto: Apple / twitter.com/the_goofy_kid

Apple și-a lansat aseară noua gamă de iPhone-uri: Xs, Xs Max și „accesibilul” Xr. Toate au fost prezentate ca fiind revoluționare, incredibile, cele mai bune gadgeturi peste care îți vei plimba vreodată degetele, dar internauții nu s-au umezit așa tare pe cât spera Tim Cook.

Vreau să trecem direct la meme-uri, deci n-o să recapitulez specificațiile fiecărui iPhone nou. Dacă vrei un rezumat al evenimentului de aseară din California, găsești aici toate informațiile de care ai nevoie.

1)

Mă bucur să văd că nu sunt singurul căruia i se par absurde prețurile noilor telefoane. De fapt, ale iPhone-urilor în general, care costă cât niște laptopuri destul de bune. începeam să cred că sunt eu zgârcit.

2)

Tim Cook, CEO-ul Apple, promitea o scădere majoră a prețurilor noii game de iPhone. Da, ne-am lămurit aseară cât de bun e la matematică.

3)

Eu sugeram să ținem post negru ca să punem deoparte saci de bani pentru noul iPhone Xs Max. Dar prostituția ar fi o variantă mai eficientă.

4)

Foto: Me.me

OK, noul procesor-minune face orice proces infinit mai rapid decât până acum. Dar anul trecut ni se spusese că mai rapid decât iPhone X nu se poate, nu există. Deja orice îmbunătățire e invizibilă ochiului uman.

5)

După lungi săpături prin Deep Web, am găsit clipul ăsta extrem de rar din culisele Apple, care arată întreg procesul fabricării noilor iPhone Xs și Xs Max. REVOLUȚIONAR!

6)

Acel moment când Dual Sim, tehnologie existentă încă din octombrie 1999, e prezentată de Apple ca fiind o inovație mindblowing. Și toată sala aplaudă cu ochii-n lacrimi.

7)

Ții minte cât de mândru erai de noul tău iPhone X? Chiar și ieri după-amiază îl lăudai. Da, vremurile alea au apus...

8)

N-are importanță ce funcții noi introduce Apple an de an. Nici nu trebuie să înțelegi toate detaliile tehnice care fac diferența pe sub carcasă. Important e că ele EXISTĂ (probabil). Și că Tim Cook – o sursă de încredere - spune că-i cel mai bun de până acum.

9)

Nici Huawei n-a putut să se abțină. Are o priveliște frumoasă de pe locul 2 mondial.

10)

Pentru că are cel mai mare display din istoria Apple, iPhone Xs Max a fost recomandat aseară pe post de televizor, să urmărim cele mai noi blockbustere pe el. Serios? Lasă, mai răbdăm puțin până se lansează iPhone IMAX Plus.

11)

Sau ca să faci dick pics demne de înrămat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile