Cine s-ar fi gândit că trenul poate deveni un club pe roți?

Share
35
Tweet
Trenul devenit club pe roți (foto: youtube.com)

Ești în tren cu prietenii. N-are importanță unde mergeți, ideea e că vă așteaptă ore întregi petrecute deasupra șinelor. Poți s-o iei razna dacă așteptați cuminți sosirea, ca niște oameni civilizați... sau - din contră - poți face călătoria o experiență memorabilă!

Cum ar fi să transformi trenul într-un club pe roți? Muzică bună, jocuri de lumini, un bass care să facă geamurile să vibreze. Sună bine, right? Hai să vedem cum am putea îndeplini fantezia asta.

Lume bună

foto: youtube.com

Ca să te simți în largul tău, trebuie mai întâi să-ți alegi partenerii de distracție potriviți. Înconjoară-te cu prieteni chill și dornici de experiențe noi. Să fie oameni lângă care poți dansa like nobody’s watching, să revoluționați împreună însăși ideea de tren.

Sistem audio portabil

foto: youtube.com

Cu cât mai mare, cu atât mai bine. Dar cel mai important e să aibă un bass atât de puternic încât să zguduie trenul pân’ la șine. Dacă vibrațiile se opresc la geamuri, you’re doing it wrong.

Spectacol de lumini

foto: youtube.com

Deja sună exagerat, dar se rezolvă foarte simplu. Nu-ți trebuie decât un disco ball de-ăla (naiba știe cum se cheamă), cu LED-uri în toate culorile curcubeului. Evident, trebuie să călătorești noaptea pentru ca efectul să fie maxim.

Bere la discreție

foto: youtube.com

Nu tu conduci trenul, așa că ești liber să desfaci sticle pe bandă rulantă. Bine, în limita bunului simț, nu să cazi pe jos în mijlocul ringului improvizat. Nu zicem că alcoolul e obligatoriu ca să te distrezi, dar trebuie să recunoști că o bere bună aduce oamenii împreună.

Știi ce? Desperados chiar a organizat o nebunie de genul ăsta

Party-ul ăsta a fost legendar. Probabil unul dintre cele mai epice evenimente organizate vreodată. Desperados a încercat (și a reușit, zicem noi) să arate că nu destinația contează, ci felul în care ajungi la ea.

„Train Trax” a fost un eveniment-experiment inițiat de Desperados în Varșovia. Cu diverși senzori montați pe șine, jocuri de lumini și duo-ul Mount Kimbie, un vagon obișnuit s-a transformat în cel mai mare instrument muzical ambulant. Intensitatea bass-ului creștea în paralel cu viteza trenului, dar partea cea mai tare e că mulțimea din vagon influența tempo-ul muzicii prin mișcările de dans.

„Train Trax” a fost etapa #3 a campaniei „Release Your Inner Tequila”, o serie de experiențe neconvenționale ce promovează mândria de a fi diferit. Nu-ți face griji, o să te anunțăm când ajunge trenul psihedelic și în România. Suntem la fel de nerăbdători ca tine!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile