Coca-Cola vrea să investească în industria marijuanei și ar putea lansa o băutură pe bază de canabis

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
34
Tweet
sursă foto: Rick Proctor // Unsplash

Coca-Cola ia în considerare o mișcare pe piața băuturilor pe bază de canabis.

Compania a făcut anunțul luni, iar în acesta spunea că ține în permanență un ochi pe industria canabisului, cu precădere pe produsele cu CBD, substanța care nu este psihoactivă din marijuana, dar care are numeroase beneficii asupra sistemului nervos.

Pe viitor, este foarte posibil să avem chiar o băutură Coca-Cola cu CBD, destinată sportivilor sau celor care-și doresc să ducă un stil de viață sănătos. Însă, compania a anunțat că momentan nu a fost luată o decizie în acest sens.

Cei de la Bloomberg au anunțat primii interesul pe care compania Coca-Cola l-a manifestat față de Aurora Cannabis, o firmă canadiană care se ocupă cu produsele derivate din canabis.

Nu este prima dată când o mare companie încearcă să-și facă intrarea pe piața canabisului. Compania care deține Corona a investit deja 4 miliarde de dolari în dezvoltarea unei băuturi pe bază de canabis.

Se așteaptă ca în anii următori, băuturile pe bază de canabis, atât cu THC, cât și cu CBD, să înregistreze vânzări de 50 de miliarde de dolari.

Mai jos ai o analiză destul de plictisitoare (a se citi: tehnică) despre cum a influențat bursă din State faptul că un gigant precum Coca-Cola se gândește să investească în industria canabisului:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile