Conor McGregor a fost arestat după ce a atacat un autobuz plin de luptători UFC

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
45
Tweet
Conor McGregor

E foarte posibil ca McGregor să fie exclus pe viață din UFC și asta pentru că ieri seară a atacat un autobuz plin de luptători UFC, aruncând cu tot felul de obiecte și rănind mai mulți pasageri.

Conor a avut o ieșire nervoasă după ce i-a fost retras titlul de campion mondial la categoria ușoară, pentru că a refuzat o luptă pentru apărarea titlului. Însoțit de peste 20 de alte persoane, el a început să arunce cu obiecte grele în geamurile unui autobuz în care se aflau mai mulți luptători ce urmează să ia parte la gala UFC de duminică dimineață (ora României).

Printre persoanele rănite de ieșirea nervoasă a lui McGregor se numără și luptătorul Michael Chiesa, care a suferit tăieturi pe față, dar și luptătoarea Rose Namajunas. „Toată lumea e în stare de şoc, este cel mai dezgustător lucru petrecut în istoria organizaţiei noastre”, a declarat CEO-ul UFC, Dana White.

Poliția din New York a emis un mandat de arestare pe numele lui McGregor, imediat după incident, iar luptătorul s-ar fi predat singur la o secţie de poliţie.

De asemenea, a fost anunțat și faptul ca McGregor a fost pus sub acuzare pentru asalt și vătămare corporală, urmând să se prezinte în fața unui judecător pentru a afla ce pedeapsă va primi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile