Copiii Referendumului, spotul viral care-ți arată viitorul României în viziunea CpF și Liviu Dragnea

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
12
Tweet
Sursă foto: captură YouTube.com

Astăzi s-a viralizat pe internetul românesc un clip făcut de Papaya Advertising, care îți arată cum se va prezenta viitorul României dacă-i lăsăm pe cei de la Coaliția pentru Familie să ne dicteze modificarea Constituției.

Este vorba, bineînțeles, despre un clip care îndeamnî la boicotarea referendumului, iar spotul e inspirat de serialul The Handmaid’s Tale, bazat pe romanul omonim al scriitoarei Margaret Atwood.

Pentru un pic de context (pentru cei care nu au văzut serialul), The Handmaid’s Tale e o distopie și descrie viața în Gilead, un stat condus de un regim totalitar ultra-religios, care ocupă o parte din SUA. Noul regim tratează femeile ca pe proprietatea statului, într-o încercare disperată de a crește rata natalității, prăbușite pe fondul răspândirii sterilității, din cauza poluării. Femeile fertile devin slujitoare și sunt violate, în cadrul unui ritual grotesc, de bărbații familiilor importante, a căror soții nu pot procrea. Cele care se împotrivesc regimului sunt trimise în zone radioactive, unde sunt folosite pentru colectarea deșeurilor și unde mor în condiții cumplite. Persoanele comunității LGBTQ+ sunt considerate dușmani ai statului. Relațiile sexuale între persoane de același sex sunt pedepsite cu moartea.

Da, în România anului 2018, în care se face masiv campanie pentru referendumul pentru famili, cu materiale false, care vorbesc despre homosexuali care îți vor fura copiii, distopia lui Atwood nu e prea departe de realitate.

Asta e și ideea spotului Copiiii Referendumului, care-ți arată cum se poate transforma România dacă lăsăm această clasă politică troglodită și această organizație monstruoasă să înceapă să ne schimbe Constituția în direcțiile care să le servească agendei lor, care este una deloc la vedere.

În același timp, nu puține sunt vocile care spun că viralul Papaya nu e făcut ca să schimbe mentalitatea celor care sunt deja deciși să meargă și să voteze DA la referendum, pentru spotul e prea subtil, cu referințe greu de înțeles de cei străini de universul The Handmaid's Tale. Și că totul este de fapt ca Papaya să se poziționeze încă o dată ca agenția cool, aflată de partea binelui.

Chiar și așa, Copiii Referendumului poate fi de impact și să-i determine pe cei care oricum erau #boicot să fie chiar mai virulenți în campania lor de a-i convinge și pe alții să boicoteze referendumul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile