Producătorul berii Corona investește 4 miliarde de dolari în marijuana, pentru că viitorul e verde

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
246
Tweet
Sursă foto: konbini.com

Constellation Brands, compania care deține berea Corona, a anunțat că investește 4 miliarde de dolari în industria canabisului din Canada.

Deloc surprinzător, având în vedere că această industrie a început deja să genereze profituri mari cam peste tot pe unde a fost legalizată marijuana într-o formă sau alta.

Producătorul berii Corona vrea să aibă în palmares o bere pe bază de marijuana, dar fără alcool. Drept urmare, va investi cei 4 miliarde de dolari în compania Canopy Growth, care se ocupă cu astfel de treburi.

Canopy este deja cea mai mare companie din lume care fabrică produse pe bază de marijuana, de la uleiuri CBD, la săpunuri, iar pe viitor dorește să se exindă și să producă și space cookies sau inhalatoare.

Infuzia de bani venită dinspre Constellation îi va permite să producă și beri pe bază de marijuana, cu efect euforic, dar fără alcool.

De asemenea, cei de la Constellation spun că această investiție este una în viitor, pentru că ei sunt de părere că din ce în ce mai multe guverne vor urma exemplul Canadei și vor legaliza marijuana sub toate formele ei.

România e încă departe... La noi e încă ilegal chiar și să deși o mică cantitate pentru uz propriu, iar Jandarmeria, MAI și Poliția Română se laudă de Facebook când mai prind pe vreun amărât cu vreo plantă.

Așadar, în timp ce unii se grăbesc să nu piardă acest start, noi ne grăbim în celălalt sens.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile