Cu aplicația asta poți face sexting în siguranță, fără să te spioneze nimeni

Share
Tweet
Foto: shutterstock.com

Până și Dragnea spune că o folosește.

Signal Private Messenger e o aplicație de mesagerie online lansată în 2014 de Open Whisper Systems, compania expertului în securitate digitală Moxie Marlinspike. Criptarea se face end-to-end, ceea ce înseamnă că doar tu și persoana cu care comunici aveți acces la mesaje, fără să fiți „spionați” de dezvoltatorii app-ului.

Foto: play.google.com

App-ul te lasă să trimiți atât mesaje text, cât și apeluri audio-video. Indiferent ce scrii sau ce vorbești, totul rămâne 100% confidențial, pentru că Open Whisper Systems nu deține cheile software necesare decriptării mesajelor tale. Singura informație pe care Signal o stochează pe serverele organizației sunt dățile în care ești online.

Nici dacă faci backup la datele telefonului în Google Drive sau iCloud, dezvoltatorii respectivi nu primesc mesajele tale din Signal. De-aia ziceam că, atunci când ai chef, poți face sexting prin app-ul ăsta fără să stai cu morcovu-n fund.

Dezavantajul ar fi că trebuie să-ți dai numărul de telefon atunci când îți creezi contul, ca să primești prin SMS un cod de confirmare a înregistrării. Apoi, Signal îți verifică agenda telefonică în căutarea altor useri cu care poți comunica. Atât.

Foto: reddit.com

Până și Liviu Dragnea a recunoscut că folosește Signal „din când în când”, pe lângă WhatsApp, ca să comunice cu infract... colegii săi de partid. Îți dai seama că e un app util atunci când pui țara la cale. Din păcate, șeful PSD nu s-a dat de gol cu nimic când a explicat motivul: „Păi de ce folosesc WhatsApp? Am mai avut și Telegram-ul și l-am șters și o să mai șterg și unul din astea două, pentru că am deja trei aplicații și primesc pe toate trei și multe mesaje le pierd. Cred că o să rămân doar cu unul. Cred că doar cu acela tradițional”.

Poți descărca și tu Signal gratuit, atât pe iOS, cât și pe Android.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile