Cu ce se mai droghează lumea: tampoane fierte

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
49
Tweet
sursă foto: healthhunt.in

Unii oameni s-ar droga cu orice. Atâta timp cât rup un pic realitatea în două, ar băga orice în ei. Așa se face că omenirea a descoperit că dacă lingi un anume tip de broască ajungi să ai niște halucinații extrem de puternice. Asta se întâmpla cu mii de ani în urmă, acum, în 2018, omenirea a descoperit că te poți droga cu tampoane fierte.

Treaba asta e populară în rândul adolescenților săraci din țările din Asia de Sud-Est. Aparent, dacă bei lichidul ce rezultă în urma fierberii tampoanelor vei avea un high similar cu cel pe care-l poți avea atunci când inhalezi prenandez.

Fiind vorba de copii care trăiesc într-o sărăcie lucie, de multe ori tampoanele sunt adunate din gunoaie, deci, folosite.

Jimy Ginting, un activist anti-drog din Indonezia, declara că nu știe cum a apărut acest fenomen, dar el a luat amploare în urmă cu 2 ani. De asemenea, el mai spune că, deși își distrug sănătatea în moduri ce nu pot fi încă analizate, tinerii care se droghează cu tampoane fierte nu fac nimic ilegal.

Ministrul Sănătății din Indonezia a declarat și el pentru presa locală că va fi derulată o investigație pentru a se descoperi ce substanță din compoziția chimică a gelului din tampoane este responsabilă pentru efectul narcotic.

Copii, nu încercați așa ceva în România! E pur și simplu dezgustător.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile