Cum a murit Mac Miller: raportul oficial al autorităților

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
13
Tweet
Mac
Mac

Malcolm James McCormick aka Mac Miller a fost găsit mort, pe 7 septembrie, în casa sa din San Fernando Valley, California.

Primele investigații par să confirme ipoteza unei supradoze, însă nicio declarație oficială nu a fost făcută în acest sens, până acum.

Moartea lui Mac a lăsat o groază de lume îndurerată, deoarece avea doar 26 de ani, iar problemele sale cu adicția și depresia erau mereu prezente în declarațiile sau piesele sale.

Din păcate, stilul de viața pe care l-a avut și-a spus cuvântul, iar tânărul a fost doborât de substanțele de care abuza.

Autoritățile din Los Angeles au declarat că artistul a murit din cauza unei combinații dintre fentanil, etanol și cocaină. Moartea lui a fost declarată ca fiind un accident.

Miller a fost găsit cu fața la pământ, de asistentul său personal, în jurul orei 11.35 a.m. - el a descris că rapperul era într-o poziție de "rugăciune", având "lichede în jurul gurii", iar corpul său deja se făcuse "albastru".

Asistentul a sunat la 911 și a fost sfătuit să-l resusciteze pe artist, însă medicii l-au declarat deja mort, atunci când au venit, în jurul orei 11.51 a.m.

Mac

Polițiștii au spus că au găsit în casa lui Miller medicamente prescrise cu numele lui pe sticlă, sticle goale de alcool, dar și pungi cu praf alb în interiorul lor.

În studioul de înregistrări din casa lui, autoritățile au mai găsit un Ipad care avea urme albe pe suprafață lui. În buzunarele de la pantalonii scurți ai rapper-ului, a mai fost găsită o bancnotă rulată de 20 de dolari care avea praf alb pe ea.

Până la momentul decesului, Mac a lansat 5 albume, așă că va rămâne nemuritor, în conștiința colectivă, datorită muzicii sale.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile