Florin Salam & interlopii - sau cum a reușit manelistul să-și ia un pumn în gură la o cântare

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Salam

Un lucru e sigur - nu e ușor să fii manelist celebru și nu-i ușor să fii Florin Salam. Cântărețul face mulți bani, dar asta pentru că este chemat la tot felul de evenimente organizate de interlopi și persoane dubioase.

Orice meserie are riscuri, dar lumea în care se învârte Salam pare ruptă dintr-un film foarte prost cu gangsteri. Poate nu știai, dar Florin și-a luat un pumn în gură, la Milano, în timp ce cânta la o nuntă (sau botez, prese e confuza în ceea ce privește petrecerea).

Au apărut tot felul de informații că apoi ar fi fost răpit, dar se pare că manelistul este bine, după cum poți vedea și tu în clipul de mai jos.

Florin Arabu, Mircea Nebunu sau Costel Corduneanu sunt doar câteva dintre numele bărbaților interlopi implicați în toată povestea asta. Toți spun însă că n-au nicio treabă cu Salam, și-l iubesc de nu mai știu de ei.

Lower Stan este bărbatul care l-a lovit pe Salam, dar apoi și-a cerut scuze public. Declarația lui este un deliciu de citit, așa cum apare pe cancan.ro:

"Eu sunt băiatul cu accidentul de aseară cu Salam. N-am nimic cu el. Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam. El e naşul nostru de familie. Să ţineţi cont că n-am avut nimic cu Salam. Nicio problemă. Am fost numai prieteni.

N-am avut divergenţe. Am fost băut, drogat, n-am ştiut de capul meu ce fac. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc. Şi e familia noastră. Cu mesajele pe care le trimiteţi, vă rog să vă opriţi. Nu am nimic cu Salam. Trebuie să ne întâlnim acum şi să-mi cer scuze de la el".

Salam

Un martor la petrecere a explicat și el cum au stat lucrurile, de fapt:

"Să înțeleagă toată România că Florin Salam n-a fost lovit intenționat. A fost o greșeală. În timp ce Florin Salam își făcea programul la persoana respectiva, altcineva a venit și a tras de el să-l ia. Omu’ nefiind lucid și, vreau să subliniez asta, a vrut, cumva, să dea în persoana care trăgea de Salam să-l ia. Din păcate, fiind nelucid, l-a nimerit pe Salam.

Oameni buni, nu mai lăsați comentarii cu răutate, nu mai dați zvonuri false, nu mai faceți mass media cu povești neadevărate! Din fericire, regele Florin Salam este bine, este la hotel, mâine va fi prezent la Bambuu, discoteca din Milano - în forță, să distreze toată lumea așa cum face de obicei!!!"

E absolut fascinant să încerci măcar să-ți imaginezi cum funcționează lucrurile în lumea asta și cum trăiesc oamenii ăstia. Cred că ar merita un film românesc.

În tot haosul ăsta interlop, s-a băgat pe fir și fiica lui Salam, Betty, care a spus celor de la wowbiz.ro:

Betty Salam

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că tatăl meu nu a păţit nimic grav. S-a şi exagerat mult, dar, din fericire, el este bine. Mi-a spus că nu am de ce să îmi fac griji, că a fost un incident izolat. Eu, oricum, atunci când ies din casă, nu o fac singură, sunt cu Cătălin, cu soţul alături de mine, mă ajută cu copilul.

Nu cred că vom avea nevoie de protecţie suplimentară, nu avem de ce să ne facem griji, cred că totul este ok. Noi oricum suntem foarte atenţi, dar incidentul prin care a trecut tatăl meu nu este de natură să fie unul care să se repete. Nu ne vom lua gărzi de corp."

Ăsta-i peisajul pestriț în care se învârte Salam, în caz că voiai să-ți faci o idee despre cum e să fii Regele Manelelor. Nici regii nu mai sunt ce-au fost...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile