Cum crezi că și-a promovat Kim Kardashian noua colecție de farduri?

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
11
Tweet
Kim

Oricât de elitist mi-aș dori să mi-o ard uneori, nu pot să nu dau click pe știrucile unde Kim Kardashian este în prim plan. O parte din mine este fascinată de persoana ei, chiar dacă nu-mi explic exact de ce.

Știu clar că mi se pare absolut perfectă (kudos către chirurgul care i-a rafinat trăsăturile), dar apoi mă gândesc cum această femeie a reușit să devină cineva fără să faca nimic concret.

Frums

Kim s-a folosit de imaginea și corpul ei, în toate modurile posibile, și, cumva, Internetul nu se satură și vrea mai mult.

Este această muză ambiguă care reușește să rămână în trend chiar dacă nu face nimic nou.

Își acceptă caterincile la adresa ei, adoră să se dezbrace, îi place să pozeze și să-și expună viața într-un reality show și cam despre asta-i vorba, dar uite că treaba merge. Oricât de previzibilă ar fi, are ceva care te face să dai click. Csf.

Și pentru că tot vorbim de nuditate, KK s-a hotărât să-și promoveze noile farduri, așa cum ne-a obișnuit, prin propriile puteri, adică folosindu-se de propriul ei corp. Da, dacă mai era vreun dubiu, Kim s-a dezbracat IAR pentru noua colecție abia lansată - Flashing Lights via KKW Beauty brand.

Ad-urile lansate sunt mega hot și deși accentul ar trebui să cadă pe ochii flashy ai vedetei, tare mi-e că privirile n(m)i se duc ceva mai jos.

David LaChapelle este fotograful din spatele imaginilor și, după cum poți observa, cred că a făcut o treabă foarte bună. Nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile