Gabriela Firea își bate joc de părinții care nu au cu cine să lase copiii cât timp școlile sunt închise

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
358
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

Gabriela Firea a anunțat ieri că școlile vor rămâne închise toată săptămâna, pentru că „școlile şi grădiniţele nu sunt un spaţiu pentru supraveghere, ci de educare”. A luat această măsură fără să se gândească în ce situații îi pune pe părinții care n-au cu cine să-și lase copiii, cât timp sunt la serviciu.

Dacă ai ieșit afară, îți poți da seama repede de ce a luat Firea această măsură, pentru că Bucureștiul a rămas fără trotuare, e imposibil să circuli pe trotuar în unele zone, pentru că acestea nu au fost curățate.

De asmenea, transportul în comun este supraglomerat, la metrou a fost jale în această dimineață. Foarte multe străzi nu au fost dezăpezite cum trebuie, în această dimineață se circula groaznic pe multe dintre arterele orașului. Așadar, dezastru! Dar, Firea s-a gândit că dacă părinții nu mi trebuie să-i ducă pe copii la școală, poate se vor revolta mai puțin.

Ca să arate că, totuși, s-a gândit să le ofere o mână de ajutor și părinților care n-au cu cine să-și lase copiii, a zis că aceștia pot suna la un număr de telefon de la Asistenţă Socială, pentru ca un asistent social să le preia copilul cât sunt la muncă.

Însă ce crezi că se întâmplă când suni la acel număr? Iată:

Deci, Gabriela Firea și-a bătut joc de părinți când i-a pus să sune la acel număr de telefon, pentru că o soluție reală nu există, doar gargară.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile