Cum joci biliard online cu prietenii, ca pe vremea Yahoo! Messenger

Share
16
Tweet
8 Ball Pool (foto: youtube.com)
8 Ball Pool (foto: youtube.com)

Varianta asta e chiar mai distractivă decât ce ținem noi minte.

Mess-ul încă există printr-un colț întunecat al Internetului, acoperit de praf și pânză de păianjen. Încă poate fi descărcat, dar nimeni nu-l mai folosește de când a urcat la putere Facebook-ul. Chat-ul a fost înlocuit de Facebook Messenger, dar cum rămâne cu celelalte funcții mișto cu care ne distram pe net în anii 2000? De exemplu, biliardul virtual între prieteni.

Genialul Miniclip vine cu soluția, sub forma unui joculeț numit „8 Ball Pool”. Îl poți juca direct din site-ul lor, poți trimite invitații chiar în căsuța de chat a FB Messenger-ului, dar cel mai mișto e să-ți descarci aplicația pe telefon. Nu îi fac reclamă, vreau doar să-ți recomand ție un joc bine făcut care creează dependență după primele bile lovite.

Poți adăuga în lista de prieteni orice cunoștință care are app-ul descărcat în telefon, dacă-i afli ID-ul unic. Îți trebuie un anumit număr de jetoane ca să începi un meci, iar jetoanele le obții fie câștigând, fie urmărind reclame video, fie cotrobăind prin diverse mini-jocuri. Miza asta aduce un plus de tensiune jocului, iar victoria e cu atât mai satisfăcătoare.

Când te simți pregătit să treci la „next level”, te poți înscrie în turnee cu jucători random din întreaga lume. Pornești din faza sferturilor de finală, adică ai de învins – pe rând – trei adversari ca să câștigi marele premiu (o mie de jetoane, puncte de experiență etc.).

Foto: play.google.com

În fine, jocul are multe alte funcții tari, dar te las să le descoperi singur. Gameplay-ul e exact ca pe vremea Yahoo! Messenger, adică te ajuți de o linie albă care-ți indică încotro se îndreaptă bilele după ce lovești cu tacul.

Dacă vrei să faci o călătorie în trecut până-n anii 2000 și să devii nostalgic împreună cu amicii, îți recomand să încerci jocul ăsta. „8 Ball Pool” poate fi descărcat atât pe Android, cât și pe iOS.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile