Cum s-au văzut protestele din 10 august pe Internet

Share
Tweet
Documentaria.ro Foto: Documentaria.ro / Documentaria.ro

Dacă nu ai stat cumva sub o piatră, atunci e imposibil să nu știi despre protestele începute pe 10 august, atât în Piața Victoriei din București, cât și în țară. Cel mai probabil ai fost și tu acolo, experimentând (din păcate) gazele date de Jandarmeria Română.

Așa cum ne-am obișnuit, când se iese în stradă, online-ul reacționează, iar știrile se blochează la evenimentele petrecute în față la Guvern.

Seara de vineri a fost una foarte tristă, în care s-a făcut abuz de putere, iar jandarmii, pe lângă instigatori, au lovit și rănit oameni nevinovați. E doar un mic exemplu despre cum pot evolua lucrurile sub conducerea pe care o avem.

Există multă dezinformare în România, dar ca să evităm orice confuzie, am adunat pentru tine imagini și postări de la oameni care au fost la fața locului, să vezi cu ochii tăi, o imagine de ansamblu.

E simplu ca în astfel de situații să ne enervăm, dar trebuie să nu uităm că violența naște violență. Important este să protestăm pașnic și să continuăm lupta, până când lucrurile vor începe să se miște într-o direcție bună.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile