Cum te va ajuta luna nouă din noiembrie, în Scorpion, să-ți găsești locul în lume

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Dacă îți place astrologia și crezi în zodiac, astre, energii și toate elementele care vin la pachet cu asta, atunci ar fi bine să știi despre toate schimbările pe care le aduce noua lună nouă din noiembrie, aflată în zodia Scorpionului.

Scorpionul vine la pachet cu foarte multă energie, iar asta poate părea negativă și dubioasă uneori, iar asta pentru că intrăm într-o perioada în care toată lumea încearcă să-și rezolve problemele, într-un mod organizat, indiferent de consecințe.

Acum este momentul în care poți învăța să renunți la trecut și să iei calea unui nou început - Scorpionul va avea grijă de asta, deoarece își dorește să te facă să renunți la bariere, să nu te mai opui autenticității tale și să-ți accesezi potențialul la maximum.

Foto ilustrativ

"Noile luni", așa cum sunt numite în astrologie, te vor face să te observi cu atenție, dar și să observi la fel de atent oamenii și mediul din jurul tău, astfel încât să te asiguri că totul este în ordine. Ele ne ajută să punem în practică schimbările care se cer făcute, să renunțăm la ce nu avem nevoie și să ne investim energia în ceva constructiv.

Noua lună din noiembrie vine într-un mix cu Scorpionul, dar și cu planeta Neptun, iar asta o poate face să pară plină de regrete și scuze, în timp ce vei dori să simți confortul trecutului. E momentul cel mai bun să fii liniștit și să-și găsești liniștea.

Încearcă să te ierți pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum, dar încearcă să-i ierți și pe cei din jurul tău. Știi cum spun astrologii? Că ar fi bine să-ți ierți părțile întunecate, deoarece toți le avem și, până la urmă, de ce am munci atât de mult să negăm durerea căreia i-am supraviețuit?

Foto ilustrativ

Adevărata putere nu s-a născut niciodată într-un mediu lipsit de luptă. Încearcă să te ierți pentru toate momentele în care ți-ar plăcea să te întorci în timp și să schimbi ceva. Durerea prin care ai trecut te-a făcut mai puternic acum.

Noiembrie este luna perfectă pentru ați pune niște întrebări care să te ajute să evoluezi:

Foto ilustrativ
  • cine ești?
  • ce vrei?
  • ești inspirat și mândru de vorbele pe care le spui?
  • gândurile din mintea ta sunt gânduri care te ridică sau care te coboară?
  • faci ceea ce-ți place?
  • la ce ții strâns și ar trebui să-i dai drumul?

Așa cum vei fi nevoit să te lupți cu întunericul, așa va trebui să te lupți și cu lumina. Sunt multe ocaziile în care nu vedem calitățile noastre, dar Scorpionul, zodia care trăiește în extreme, te va ajuta să-ți vezi lumina.

Vei fi pus în situația în care va trebui să îmbrățișezi o schimbare profundă, iar asta va veni din interiorul tău.

Acceptă întunericul, recunoaște lumina, și hai pe acest drum să vezi cât de puternic și versatil ești. Gândește-te bine la ce vrei și la ce-ți dorești și încearcă să fii sincer cu tine. Fă în așa fel încât viața pe care o trăiești să fie și viața pe care vrei să o trăiești.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile