(P) Știm ce trebuie să faci toamna asta: dă-ți REC și participă la Next Big Vlogger, Sezonul 2

Share
Tweet
Next Big Vlogger 2.0 Foto: Noizz.ro

În 2017 a fost un hit, așa că toamna asta se întoarce cu un show și mai tare: Next Big Vlogger 2.0, singura competiție de talent pentru creatorii de content online, powered by Coca-Cola, te așteaptă să te înscrii până pe 19 septembrie.

Dacă ai peste 16 ani și vlogging-ul în ADN, provocarea de anul acesta e pentru tine: dă tot ce ai mai bun sau, cum spune motto-ul concursului – Go vlog or go home.

Care-i miza?

Înainte de orice, competiția te echipează cu o mulțime de cunoștințe și skill-uri utile pentru o viitoare carieră de vlogger. Ai ocazia să intri în bootcamp-ul Next Big Vlogger, unde vei fi antrenat de unii dintre cei mai tari influenceri ai momentului. Te așteaptă o super experiență iar în final, poți fi tu cel desemnat Romania s Next Big Vlogger – câștigătorul unui kit de vlogging profesionist, al unui curs de script writing peste hotare și al unui curs de montaj video. Și mai cool de atât e că ai șansa de a deveni influencer Coca-Cola – un super start în cariera ta de vlogger.

Cum participi?

Intră pe nextbigvlogger.ro, vezi ce provocări au lansat mentorii de anul acesta - Mihai Alexandru Hash, BRomania, Ilie, Noaptea Tarziu, Anne-Marie Chelariu, Ionut Rusu si Laura Giurcanu - și mai ai timp, până pe 19 septembrie, să te înscrii în echipa unuia dintre ei.

De acolo, începe aventura: fiecare mentor va alege câte 5 video-uri preferate, care vor fi supuse votului public, pe site-ul competiției. Coca-Cola pune la bătaie și premii pentru cei care votează: un rucsac Coca-Cola cu o boxă incorporată pe oră și o camera DSLR pe zi. Ca să-ți asiguri posibilitatea de a vota de mai multe ori și mai multe șanse de a câștiga premii zilnice, va trebui să înscrii coduri promoționale de sub cheița dozelor de Coca-Cola.

După etapa de voting, fiecare mentor va rămâne cu 2 concurenți în echipă: unul va fi ales de public și celălalt, de mentor. 14 concurenți vor intra în bootcamp, unde vor îndeplini provocările influencerilor, vor învăța de la ei secretele succesului în online și se vor distra într-un show unic. 7 dintre ei intră în etapa finală a concursului, care se va desfășura la Gala Next Big Vlogger. Acolo se va da bătălia finală, în urma căreia vom afla cine e următorul star al internetului.

Dacă nu te-am convins, mai mult ca sigur o vor face mentorii competiției, cu cel mai mare roast în versuri:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile